Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 5 ani din Timişoara cere ajutor: "Mi-au furat trotineta când am fost în parc, mă ajutaţi vă rog s-o găsesc?"

O fetiţă din Timisoara de numai 5 ani a căzut victimă hoţilor dintr-un parc Timişorean. A pus-o la umbră, sub un copac, s-a întors cu spatele şi când s-a întors nu mai era. Micuţa cere acum ajutorul pentru a-şi recupera trotineta perferată.

O fetiţă din Timisoara de numai 5 ani a căzut victimă hoţilor dintr-un parc Timişorean.

A pus-o la umbră, sub un copac, s-a întors cu spatele şi când s-a întors nu mai era. Micuţa cere acum ajutorul pentru a-şi recupera trotineta perferată.

Totul s-a întâmplat atunci când cei doi părinți împreună cu fiica lor au ieșit să facă mișcare în zona Stadionului „Dan Păltinișanu” din Timișoara. Părinții alergau, iar cea mică se dădea cu trotineta.

Într-o pauză, cea mică și-a sprijinit trotineta de un copac, în spatele mașinii părinților ei, iar în câteva minute de neatenție a dispărut.

„Nu ne-am așteptat să dispară în două-trei minute. Fetița mea a pus tricicleta la umbră, lângă un copac, în spatele mașinii noastre. Când ne-am întors nu mai era”, spun părinții fetiței.

O fetiţă de 5 ani din Timişoara cere ajutor: "Mi-au furat trotineta când am fost în parc, mă ajutaţi vă rog s-o găsesc?"

Dacă aveţi informaţii care o pot ajuta pe micuţă să-şi recupereze trotineta preferată, pe puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 5 ani din Timişoara cere ajutor: "Mi-au furat trotineta când am fost în parc, mă ajutaţi vă rog s-o găsesc?"