Antena Meniu Search
x

Video Profesorul care a făcut striptease în faţa elevelor preda la două şcoli. A trimis demisia pe mail şi a invocat o scuză bizară

Ziua dascăl, noaptea stripper. Este povestea unui profesor de muzică de la Liceul Jean Monnet din Capitală. Bărbatul ar fi participat la ziua unei eleve, chemat tocmai pentru a încinge atmosfera. A dansat cu fata de 16 ani şi a mimat scene erotice cu ea. Prietenii ei au filmat întreaga scenă şi au făcut-o publică pe internet. Clipul compromiţător a declanşat un val de anchete în educaţie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.11.2021, 19:32

Vezi și

Îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni mulaţi, profesorul de muzică de la Liceul Jean Monnet dansează şi mimează scene desprinse din fimele pentru adulţi cu o elevă de 16 ani. Totul sub privirile şi în aplauzele prietenilor adolescentei. Ar fi fost aniversarea fetei, iar momentul a fost surprins şi făcut public chiar de inivitaţii ei.

Imaginile au început să circule rapid pe holurile liceului de prestigiu, iar în scurt timp, vestea a ajuns în cancelarie şi în birourile conducerii.

Diana Răducanu director adjunct Jean Monnet:  Am aflat că există astfel de filmuleţe, începuseră să se sesizeze colegii, părinţii...

Profesorul de muzică avea normă întreagă, preda la liceu dar şi la o şcoală generală din Bucureşti. În timp ce ziua le preda copiilor, noaptea avea un al doilea job, stripper de ocazie. 

Pe acelaşi subiect

Elevă: Am auzit de la colege în pauze că este un profesor de muzică care a făcut şi striptease la ziua unei fete de clasa a X-a, minoră fiind. Toate bârfele astea au zburat în liceu şi au auzit până şi profesorii. Diriginta, la fel, a avut o discuţie cu noi dacă ştim ceva.

Ziua profesor, noaptea stripper de ocazie

Bărbatul şi-a dat demisia pe mail în weekend, înainte ca imaginile să apară public

Diana Răducanu, director adjunct: Noi am primit pe mail demisia dumnealui, în care motiva faptul că este vorba de o confuzie şi îşi dă demisia pentru că nu vrea să afecteze imaginea liceului.

Profesorul a plecat şi de la şcoala numărul 7 din Băneasa. Inspectoratul şcolar a trimis deja corpul de control la cele două instituţii de învăţământ.

Larisa Gojnete, inspector şcolar: În momentul acesta dumnealui a încheiat orice fel de raport cu unităţile unde îşi desfăşura activitatea.

Contactat de Observator, profesorul de muzică nu a vrut să comenteze ipostezele compromiţătoare  

Profesorul de muzică: Nu mă interesează, nu vreau să mă văd! La revedere!

Nu este primul scandal sexual în care este implicat liceul jean Monnet.

Bogdan Dinu, reporter Observator: În anul 2011, unul alt profesor al liceului, de sport de această dată, a fost acuzat de o elevă de viol. Bărbatul a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare.

15 adolescenţi ar fi partcipat la petrecere dar toţi ar fi elevi într-un alt colegiu din Bucureşti. Poliţiştii s-au autosesizat şi fac verificări în acest caz, pentru a afla ce s-a petrecut în acea seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Profesorul care a făcut striptease în faţa elevelor preda la două şcoli. A trimis demisia pe mail şi a invocat o scuză bizară