Antena Meniu Search
x

Povestea de groază a unei românce din Italia, sclava sexuală a unui bărbat timp de 10 ani. Doi copii s-au născut în beciul în care a fost închisă şi abuzată

Povestea înfiorătoare a unei românce şochează toată Europa! Timp de zece ani, femeia a fost ţinută într-un beci, legată, violată şi bătută de un italian.

Vezi și

Povestea înfiorătoare a unei românce şochează toată Europa! Timp de zece ani, femeia a fost ţinută într-un beci, legată, violată şi bătută de un italian. În captivitate, a născut de două ori. A fost salvată în această dimineaţă, după ce chiar unul dintre copiii ei a dat alarma.

O găleată pe post de toaletă şi un pat de carton în mijlocul unei camere murdare. Aici şi-a petrecut românca ultimii 10 ani. Captivă printre şoareci şi gândaci, în beznă. Când au păşit în pivniţa care i-a fost închisoare, carabinierii au avut nevoie de măşti. De la 18 la 28 de ani, viaţa tinerei a fost un scenariu de groază. 

GABRIEL DIACONU, psihiatru:

În acest caz, abuzul sexual care vine cumva în tandem cu abuzul social nu doar leagă persoana prin deprivare financiara, dar îl leaga prin umilinta, prin depersonalizare. Îl transformă într-un animal de casă

MASSIMO RIBAUDO, seful carabinierilor din Lamezia Terme:

Condiţiile în care trăia, lipsa minimelor condiţii de igienă, era oribil. Nu existau condiţii de păstrare a mâncării, instalaţiile sanitare nu existau, nu exista electricitate, iar femeia a fost supusă ani la rândul unor violenţe atroce.

Un coş de gunoi era folosit pe post de frigider. Înăuntru, carabinierii au găsit mâncare expirată de câteva luni. 

Traumele fizice suferite depăşesc orice imaginaţie. Românca a fost legată de pat cu fir de nylon ani la rând şi violată periodic. 

Chiar şi pe timpul celor două sarcini. Fetiţa de trei ani, găsită lângă ea, era subnutrită.

MASSIMO RIBAUDO, seful carabinierilor din Lamezia Terme:

Starea de degradare în care am găsit-o... sincer, extrem de grav!

Sclavia în vremea modernă continuă să existe şi să prolifereze în noi forme, spun specialiştii.

Femeia a lucrat pentru soţia italianului care i-a devenit torţionar, un Fritzl al Italiei. Monstrul austriac care şi-a abuzat propriile fiice timp de 24 de ani a devenit model pentru italianul de 52 de ani. Carabinierii l-au arestat azi dimineaţă. 

MASSIMO RIBAUDO, seful carabinierilor din Lamezia Terme:

Maşina în care circula era foarte murdară, avea cu el şi un copil de 9 ani care se purta şi arăta suspect. Este acuzat de reducere în sclavie, violenţă sexuală şi rele tratamente.

Românca şi cei doi copii sunt acum în grija serviciilor sociale italiene şi primesc asistenţă medicală şi psihologică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Povestea de groază a unei românce din Italia, sclava sexuală a unui bărbat timp de 10 ani. Doi copii s-au născut în beciul în care a fost închisă şi abuzată