Antena Meniu Search
x

Video O şoferiţă de 70 de ani n-a văzut camionul venind din sens opus și a fost la un pas să provoace o tragedie, lângă Mizil. Video cu impactul

O șoferiță de 70 de ani a fost la un pas să producă o tragedie, pe DN 1B, drumul care leagă Mizil de Buzău, în zona intersecției cu localitatea Fințești, după ce mașina pe care o conducea femeia a intrat în coliziune cu un camion.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.07.2021, 22:48

Accidentul s-a petrecut vineri după-amiază. Din primele informații, șoferița de 70 de ani, din București, a intrat în coliziune cu un camion care venea de pe contrasens și la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani din Bacău.

Imaginile surprinse de camera de bord a unuia dintre șoferi arată că femeia a virat la stânga fără să se asigure că din sens opus nu se apropie niciun vehicul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, mașina șoferiței de 70 de ani a ricoșat într-o altă mașină condusă de un bărbat de 52 de ani din București.

Accidentul s-a soldat cu rănirea soțului șoferiței, care era pasager în mașină, și șoferul din camion. Ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Femeia le-a spus polițiștilor ajunși la fața locului că nu a observat camionul care venea din sens opus.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O şoferiţă de 70 de ani n-a văzut camionul venind din sens opus și a fost la un pas să provoace o tragedie, lângă Mizil. Video cu impactul