Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță s-a prăbușit cu mașina într-un crater de 2 metri, în drum spre casă. Imagini șocante la Negrești, în Vaslui

Un drum spre casă s-a încheiat brusc, şocant, pentru o şoferiţă din Negreşti. Şoseaua s-a surpat sub maşina ei şi s-a trezit cu autoturismul într-un crater de doi metri. După ce au scos maşina de acolo, autorităţile au rezolvat problema "româneşte": au împrejmuit groapa uriaşă cu trei bănci şi o bandă subţire, iar acum aşteaptă ca firma care s-a ocupat de asfaltare să refacă drumul. 

de Lili Trifu

la 15.06.2022, 08:34

Vezi și

Incidentul s-a petrecut pe strada Mihail Sadoveanu, din Negreşti, chiar în faţa biroului local de taxe şi impozite. Femeia a simţit cum maşina se afundă în asfalt, iar şoseaua dispare pur şi simplu. Doar un miracol a făcut să scăpe nevătămată. Şoferiţa a povestit experienţa traumatizantă pe o reţea de socializare, unde i-a avertizat pe şoferi să fie atenţi la capcanele din oraş. 

Cristi Rusu, primarul orașului Negrești: După cum se vede, sigur lucrările nu au fost făcute temeinic, că altfel nu s-ar fi întâmplat acest lucru. Şi tare îmi e că mai sunt şi alte zone din oraş, în acelaşi proiect, în care se poate întâmpla acest lucru.

Strada a fost reabilitată cu bani europeni, în 2011, de către Compania Naţională de Investiţii. Opt ani mai târziu, mai multe artere din oraş au fost decopertate pentru lucrări la canalizare, iar recepţia s-a făcut în 2020. 

La lucrările de refacere s-a turnat şi o placă de beton şi o plasă de fier sudat pentru a asigura o oarecare siguranţă, dar stratul de beton este foarte mic. 

Pe acelaşi subiect

Tasarea cu siguranţă nu a fost făcută cum trebuie.  

Cristi Rusu, primarul orașului Negrești: Nu este acoperită pentru că ea se află în garanţie, am înştiinţat Compania Naţională de Investiţii şi firma care a executat lucrările aici, ea mai are un an de garanţie, noi nu putem interveni în acest moment. Dacă intervenim noi să reabilităm pierdem garanţia lucrării. 

Mașina a căzut într-un crater de doi metri

Craterul din asfalt are doi metri adâncime şi reprezintă un pericol pentru orice maşină care trece pe acolo.  Până ce va fi reparată porţiunea de şosea, groapa a fost împrejmuită cu bănci şi o bandă subţire. 

Nu e normal aşa ceva. După cum am observat acolo sunt nişte găuri, cred că sunt nişte beciuri vechi.

Cristi Rusu, primarul orașului Negrești: Orașul Negrești se află pe o rețea de canale, foste beciuri, nu avem de unde ști unde se află. Probabil din cauza scurgerii din subsol s-a surpat aceasta strada. 

Autoritățile locale au făcut deja demersuri la Compania Naţională de Investiţii, dar şi la constructor, aflat acum în insolvenţă, pentru a repara drumul în cel mai scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O șoferiță s-a prăbușit cu mașina într-un crater de 2 metri, în drum spre casă. Imagini șocante la Negrești, în Vaslui