Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O ucraineancă refugiată în Năvodari povestește cum a fost hărțuită de o vecină: "Mi-a zgâriat mașina cu tocurile"

O ucraineancă refugiată în Năvodari a povestit pe Facebook cum este hărțuită de o vecină de câteva zile. Femeia i-a zgâriat mașina și a afișat mesaje împotriva ucrainenilor pe balcon. Polițiștii din Năvodari au confirmat incidentul și au întocmit un dosar penal. 

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 14:21

O ucraineancă refugiată în Năvodari povestește cum a fost hărțuită de o vecină: "Mi-a zgâriat mașina cu tocurile" O ucraineancă refugiată în Năvodari povestește cum a fost hărțuită de o vecină: "Mi-a zgâriat mașina cu tocurile" - Facebook/Uniți pentru Ucraina

Ucraineanca a povestit pe un grup de Facebook că, în urmă cu câteva zile, a fost sunată de o vecină care i-a spus că cineva s-a urcat pe mașina ei, urmând ca, atunci când a ajuns acasă, să găsească mașina distrusă. 

”Joi, pe la ora 15, m-a sunat vecina mea și mi-a spus: „Fugi la mașină, s-a urcat un ninja pe mașina ta”. În acel moment, eram în tren cu copilul și mi-a luat 3 ore și jumătate să ajung acasă. Un vecin a ieșit în fugă afară, a întrebat care este problema, însă această „doamnă” a plecat, dar a reușit să-mi zgârie mașina cu tocurile. Acum o lună și jumătate mașina a avut parbrizul spart”, a scris ucraineanca pe grupul de Facebook ”Uniți pentru Ucraina”.

”Am sunat la poliție în engleză, dar poliția din Năvodari a spus că nu înțelege engleza. Mulțumită prietenilor mei români, am sunat în limba română. Au venit doi polițiști. Un bărbat (ucrainean) a venit și a spus că a văzut totul și că poate fi martor. Le-am spus că s-a urcat pe mașina mea, a scris pe folie, a zgâriat mașina. Am semnat o declarație, dar nu mi-au dat o copie și nu mi-au permis să fac fotografii. Mi-au spus că vor face o evaluare a pagubelor și abia atunci se va deschide un dosar penal. Va trebui să o repar pe cheltuiala mea, iar apoi va fi un proces și mă va despăgubi. Ca să fiu sinceră, mă îndoiesc că va plăti ceva. Nu înțeleg ce trebuie să fac în continuare. Poate are cineva experiență, i-aș fi recunoscător! Azi e vorba de mașina mea, mâine poate fi a ta”, a mai scris femeia.

Articolul continuă după reclamă

Pe lângă distrugerea mașinii, femeia povestește că vecina ei a afișat mai multe mesaje împotriva ucrainenilor în urmă cu un an, cerându-le să se întoarcă în țara lor.

Ce spun polițiștii

Sesizarea făcută de ucraineancă a fost confirmată de polițiști. Aceștia au identificat-o pe suspectă ca fiind o femeie de 28 de ani și au întocmit un dosar penal. 

”La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați de o femeie, de 41 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi provocat distrugeri autoturismului, parcat pe strada D25. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma cercetărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv o femeie, de 28 de ani. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere”, a transmis Poliția din Năvodari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O ucraineancă refugiată în Năvodari povestește cum a fost hărțuită de o vecină: "Mi-a zgâriat mașina cu tocurile"