Antena Meniu Search
x

Om de afaceri din Arad dat disparut, dupa ce a fost amenintat cu moartea

Un om de afaceri din Arad a fost dat disparut de familie, vineri, acesta fiind cautat de politisti. Fiul barbatului sustine ca tatal sau a fost amenintat cu moartea de catre unul dintre partenerii sai de afaceri

Vezi și

Biroul de presa al Politiei Judetene Arad a informat ca familia omului de afaceri Abel Apostol, care detine in asociere, in centrul municipiului Arad, o baza sportiva si un restaurant, a sesizat Politia cu privire la disparitia acestuia.

Barbatul in varsta de 55 de ani a fost vazut ultima oara in incinta bazei sportive, in seara zilei de 1 mai.

"Conform procedurilor, persoana disparuta a fost data in urmarire nationala si internationala. Politistii au solicitat sprijinul jandarmilor si a celor de la ISU Arad pentru cautari, care au loc atat pe Mures cat si pe malul raului", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber.

Fiul lui Abel sustine ca acesta a fost amenintat de catre partenerul sau de afaceri cu moartea.

"Tatal meu a fost chiar si amenintat cu moartea de catre familia asociatului. Totul a pornit de la faptul ca tata doreste sa desparta baza sportiva de restaurant, iar el sa ramana cu sportul. A revenit recent din SUA si doreste sa se intoarca acolo, iar de afacere sa ma ocup eu. Asociatul si familia acestuia au avut obiectii si au recurs la amenintari", a declarat, vineri, Albert Apostol, fiul barbatului.

Se pare ca barbatul incerca de luni bune sa iasa din afacere, dar nu reusea sa ajunga la un acord cu asociatii sai. Ei au negat ca ar avea orice implicare in disparitia barbatului. Intre timp, mai multi politisti si jandarmi, insotiti de caini de urma, au inceput cautarile pe malul Muresului, in zona terenurilor de tenis detinute de omul de afaceri.

Apropiati se tem, insa, ca omul de afaceri sa fi fost luat impotriva vointei lui si dus spre o destinatie necunoscuta. Cine are informatii despre el e rugat sa sune la politie.

In momentul disparitiei, Abel Apostol purta un tricou galben, pantaloni gri si sandale maro. Familia sa il asteapta inca acasa si se roaga sa sarbatoreasca Pastele impreuna. Insa, de la ora la ora, sperantele scad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Om de afaceri din Arad dat disparut, dupa ce a fost amenintat cu moartea