Antena Meniu Search
x

„Omul elefant” - Patru operații pentru a elimina o tumoare facială de 25 de kilograme

Huang Chuncai din China a avut o tumoare de 25 kg, care îi atârnă până la brâu. Acesta este cel mai grav caz de neurofibromatoză înregistrat vreodată

Huang Chuncai din China a avut o tumoare de 25 kg, care îi atârnă până la brâu. Acesta este cel mai grav caz de neurofibromatoză înregistrat vreodată

„Omul elefant” ar putea duce o viață normală după cea de-a patra intervenție asupra unei tumori faciale, cea mai mare din lume.

"Am fost șocat, nu am mai văzut niciodată o tumoare la fel de mare ca a lui Haung pe un corp uman”, a declarat medicul-șef din Spitalul Fuda, Wu Binghui.

"Am fost complet copleșiți de situație. Tumora era atât de mare și sângera abundent", a completat acesta.

În urma celor patru operații suferite în decursul a șapte ani, chirurgii au reușit să elimine 21 de kilograme din tumoarea facială a chinezului.

„Fața lui este atât de mică și subțire, iar noi suntem atât de bucuroși pentru că viața lui acum este mult mai ușoară iar el este cu adevărat fericit”, a adăugat mama acestuia, He Baohua.

"Mă simt foarte bine și pot mânca cu ușurință. Sper să îmi găsesc de lucru și să câștig niște bani. Voi ajuta în magazinul nostru local. Nu mai arăt la fel de înfricoșător, iar tumoarea mea este mult mai mică”, a povestit chinezul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » „Omul elefant” - Patru operații pentru a elimina o tumoare facială de 25 de kilograme