Antena Meniu Search
x

Oroare la Bârlad! Doi adolescenţi de 17 ani beţi morţi au dat buzna peste o bătrânică şi au snopit-o în bătaie. Ce a urmat apoi este halucinant

Caz şocant la Bârlad! Doi adolescenţi, ambii de 17 ani, au tâlhãrit o femeie de 79 de ani, de la care au sustras, dupã ce au dat buzna peste ea în casă şi au bã

Caz şocant la Bârlad! Doi adolescenţi, ambii de 17 ani, au tâlhãrit o femeie de 79 de ani, de la care au sustras, dupã ce au dat buzna peste ea în casă şi au bãtut-o, o importantă sumă de bani. 

Femeia a ajuns la spital, iar cei doi tâlhari la puşcãrie, fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhãrie.

Aflaţi în stare avansată de ebrietate, Cornel George R. şi Cosmin Costel S., din Bârlad, au sunat la uşa unei femei de 79 de ani, despre care ştiau cã deţine bani în casã. Au sunat initial la interfon la un apartament oarecare, iar un bãrbat le-a dat drumul crezând cã merg la o cunostintã care, spuneau cei doi, are interfonul stricat. 

Au sunat apoi la bãtrâna de 79 de ani, aceasta le-a rãspuns, iar când a deschis usa, tâlharii au nãvãlit peste ea si au început sã o batã, scrie vremeanoua.ro. Unul o ţinea de gurã sã nu ţipe, iar celălalt o bãtea ameninţând-o cu o foarfecã.

Pe acelaşi subiect

Conform referatului de propunere a luãrii mãsurii arestãrii preventive, femeia a fost bãtutã crunt, ajungând la spital.

Totul s-a întâmplat în seara de sâmbãtã, 11 noiembrie, în jurul orelor 20.30. 

„La orele 20.50 s-a înregistrat apelul prin care am fost sesizati cã s-a comis o tâlhãrie, asupra unei femei din Bârlad, de 79 de ani. Femeia a precizat cã doi tineri au nãvãlit în casã, dupã ce au sunat la usã, iar ea le-a deschis. Au bãtut-o, au cotrobãit prin casã si au luat 8300 de lei. Cei doi tineri, de 17 ani, ambii din Bârlad, au fost prinsi si retinuti 24 de ore, iar ieri au fost prezentati la Judecãtoria Bârlad, cu propunerea luãrii mãsurii arestãrii preventive. Judecãtorii bârlãdeni au aprobat solicitarea Parchetului Bârlad si au emis mandatele de arestare”, a declarat pentru presa locală Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Femeia de 79 de ani, Elena C., a ajuns la spital, unde a fost diagnosticatã cu „traumatism cranio-facial”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Oroare la Bârlad! Doi adolescenţi de 17 ani beţi morţi au dat buzna peste o bătrânică şi au snopit-o în bătaie. Ce a urmat apoi este halucinant