Antena Meniu Search
x

IGPR: 150 de pachete cu droguri, găsite pe plajele din Bulgaria

Bulgarii au găsit 150 de pachete de droguri, cu o concentrație foarte ridicată, de peste 90%, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Stupefiantele au fost descoperite în ultimele patru zile.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 20:09

Pachete cu droguri
Bulgarii au anunţat că au găsit 150 de pachete cu droguri pe litoral - Observator

Bulgarii au găsit 150 de pachete de droguri, cu o concentrație foarte ridicată, de peste 90%, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Stupefiantele au fost descoperite în ultimele patru zile.

Astfel, numărul total al coletelor găsite în România şi în Bulgaria a ajuns la 310.

Potrivit IGPR, ca urmare a informării transmise de Poliţia Română omologilor bulgari, la data de 6 aprilie, prin canalele poliţieneşti de cooperare internaţională, autorităţile statului vecin au demarat o operaţiune similară, pe litoralul Mării Negre.

Astfel, autorităţile din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a conţine droguri cu o concentraţie foarte ridicată, de peste 90%.

În continuare, operaţiunea este în desfăşurare, fiind ridicate, până la acest moment, 310 astfel de colete, atât în România, cât şi în Bulgaria”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliției Române.

Operațiune amplă a Poliției Române, pentru găsirea drogurilor

O amplă operaţiune a fost declanşată de reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, la sfârşitul săptămânii trecute, pe litoral.

Astfel, peste 300 de poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi verifică o zonă de 90 de kilometri pe care s-ar putea găsi pachete cu droguri.

Autorităţile reamintesc cetăţenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » IGPR: 150 de pachete cu droguri, găsite pe plajele din Bulgaria