Antena Meniu Search
x

Video Pandemia nu se simte pe pârtiile din România. Turiștii au dat năvală la munte, iar locurile de cazare sunt tot mai greu de găsit

Vacanţa de Mica Unire a început deja. Din Maramureş până pe Valea Prahovei, pârtiile sunt pline, iar locurile de cazare tot mai greu de găsit. Turiştii sunt dispuşi să cheltuie oricât pentru a se bucura de zăpadă şi de peisajul de poveste. Iar cei care nu sunt pasionaţi de schi sau snowboard pot alege dintr-o mulţime de alte activităţi. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 21.01.2022, 20:45

Vezi și

Vremea frumoasă şi zilele libere au crescut de pe o zi pe alta numărul rezervărilor la munte. 

Roxana Staicu, director hotel: În acest weekend, gradul de ocupare al hotelului este undeva de 90%, clienţii noştri fiind în general familii cu copii, care vin la schi. 

Ciprian Stanciu, director hotel: Perioada prin care trecem, rata mare de infectare, teama multora dintre potenţialii oaspeţi ne face să ne cam oprim la acest 75%. Avem camere mari, luminoase, călduroase, avem preparate din bucătăria românească, bucate tradiţionale şi bineînţeles un vin fiert, că aşa ne şade bine. 

În Sinaia, turiştii pot găsi distracţii şi în afara pârtiilor

Pe acelaşi subiect

Paul Popa, director Centrul de Informare Turistică: Castelele, mănăstirea, casa George Enescu, Muzeul de Istorie, cazinoul...

Claudiu Loghin, reporter Observator: Toţi cei care şi-au planificat vacanţa prelungită la munte, în Sinaia, trebuie să ţină cont de faptul că această staţiune este pe locul întâi în judeţul Prahova, în ce priveşte rata de contaminare cu Covid, cu 8,05 la mie.

Şi în Maramureş, minivacanța a început mai devreme pe pârtia Roata. Distracţie merită fiecare bănuţ, spun turiştii. Cu greu mai poţi găsi un loc de cazare la Cavnic, iar schiorii vor avea parte de vreme perfectă: stratul de zăpadă pe pârtie măsoară până la 70 de centimetri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Pandemia nu se simte pe pârtiile din România. Turiștii au dat năvală la munte, iar locurile de cazare sunt tot mai greu de găsit