Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panică la bâlci, după ce un carusel s-a prăbuşit şi a rănit o copilă. Angajatul care supraveghea instalaţia a făcut o criză de epilepsie

Incidentele în care viața copiilor este pusă în pericol în parcurile de distracții se țin lanț. De această dată, în Timiş, un carusel s-a rupt din temelie în timp ce mai mulți copii se dădeau în el. Incidentul șocant a avut loc la o sărbătoare din comună, sub ochii îngroziți ai localnicilor. O fetiță de 11 ani a fost lovită la cap și a primit îngrijiri medicale la faţa locului iar tânărul care supraveghea instalația a suferit o criză de epilepsie.  

de Redactia Observator

la 18.08.2023 , 08:20

Momentele de groază au avut loc la petrecerea dată în comuna Peciu Nou, cu ocazia sărbătorii de Sfanta Marie. După lăsarea întunericului, trei adolescente au vrut sa se dea în carusel. La scurt timp dupa ce instalația a pornit, roata s-a desprins şi a căzut de pe postament. O panică generală s-a instalat în rândul celor prezenţi.

Localnic: Trebuie pedepsit cel care a avut linghișpirul. Ăla trebuie pedepsit. Nu numai să ia banii, mor copii acolo.

La faţa locului a fost chemată o ambulanță, după ce o fetiță de 11 ani a fost rănită. Tânărul care supraveghea instalația a avut si el nevoie de ingrijiri.

Vezi și

Gabriel Drăgan, primar Penciu Nou: Am ajuns la eveniment la faţa locului destul de repede. Băiatul, angajatul firmei respective a făcut o criză de epilepsie. Şi a venit ambulanţa să-i acorde primul ajutor.

Pe acelaşi subiect

Localnicii sunt revoltaţi

Localnicii sunt extrem de revoltaţi de cele întâmplate, mai ales că instalaţiile sunt vechi de peste 30 de ani şi nimeni nu se îngrijeşte de ele.

Localnic: Eu când eram copil tot pe acest fel de lanţuri mergeam şi cred că sunt lanţurile de 50-60 de ani.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ: În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar polițiștii continuă cercetările.

Celelalte două tinere care se aflau în carusel la momentul evenimentului nu au fost ranite, dar au avut parte de o sperietura zdravănă. Deocamdată părinții copilelor implicate nu au depus nicio plangere la poliție. Patronul firmei nu a putut fi contactat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Panică la bâlci, după ce un carusel s-a prăbuşit şi a rănit o copilă. Angajatul care supraveghea instalaţia a făcut o criză de epilepsie