Antena Meniu Search
x

Patru tineri din Olt, arestaţi preventiv după ce au agresat doi bărbaţi chiar în faţa locuinţei lor. O altă persoană, în arest la domiciliu

Polițiștii din judeţul Olt au arestat preventiv pentru 30 de zile patru tineri din comuna Găneasa, cercetați pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceştia au agresat două persoane din aceeaşi localitate, chiar în faţa casei lor. În acelaşi caz, o altă persoană a fost arestată la domiciliu. 

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 17:35

Violenţe în Olt
Cei patru suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile - Shutterstock

Pe 17 decembrie a.c., în jurul orei 19:50, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Găneasa, cu privire la faptul că tatăl său a fost agresat fizic de un tânăr din aceeaşi localitate, în timp ce se afla la locuința acestuia.

Ulterior, în jurul orei 20:00, bărbatul a revenit cu apel la 112 și a sesizat faptul că atât el, cât și tatăl său, au fost agresați fizic de către patru persoane necunoscute, în timp ce se aflau în fața casei lor. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, care au stabilit faptul că bărbații ar fi fost agresați fizic.

În urma evenimentului, cei doi au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și a documentării activității infracționale.

Patru tineri, arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Pe acelaşi subiect

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat, Judecătoria Balș a admis propunerea Parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de patru persoane și măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de a cincea persoană.

Cele patru persoane față de care s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 30 de zile au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Patru tineri din Olt, arestaţi preventiv după ce au agresat doi bărbaţi chiar în faţa locuinţei lor. O altă persoană, în arest la domiciliu