Antena Meniu Search
x

Video Scene șocante în Pitești. Un bătrân și un jandarm, înjunghiați de un bărbat cu afecțiuni psihice, în fața unui bar

Scene şocante într-un cartier din Piteşti. Un bătrân şi un jandarm au fost răniţi cu un cuţit de un bărbat bolnav psihic, care nu îşi mai urma tratamentul. După ce a fost lovit, jandarmul a alergat prin parcare după agresor pe care a reuşit să-l imobilizeze cu ajutorul polițiștilor veniţi la intervenţie. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Mariana Zaharia

la 20.11.2022, 08:28

Vezi și

Întâmplarea şocantă a avut loc seara trecută, în cartierul Exerciţiu, din Piteşti. Cei trei se aflau în faţa unui bar, iar după ce au purtat o discuţie mai aprinsă, unul dintre bărbaţi a văzut negru în faţa ochilor. S-a dus glonţ acasă, şi s-a întors înarmat. 

Martor: Eu am coborât şi am văzut sânge şi au spus că a fost cineva tăiat aici la noi.

Extrem de supărat pe ceilalţi doi, bărbatul cu probleme psihice l-a înjunghiat pe bătrân, iar pe jandarm a apucat să îl lovească peste faţă.

Martor: Deci s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Eu nu aveam de unde să ştiu. Eu am văzut că avea sânge. De aceea am ieşit afară, să-l ajut.

Pe acelaşi subiect

Speriat că agresorul ar mai putea face victime, jandarmul a fugit după el

După ce i-a rănit pe cei doi, agresorul a încercat să se facă nevăzut. Barmaniţa a fost cea care a sunat după ajutor. Speriat că agresorul ar mai putea face victime, pentru că încă avea cuţitul în mână, jandarmul a fugit după el, pentru a-l opri.

Florin Popa, Poliţia Argeş: Agresorul era urmărit de către bărbatul de 50 de ani, iar echipajul care a intervenit la faţa locului a observat acest lucru. În continuare poliţiştii l-au imobilizat pe agresor, după care l-au deposedat de cuţit şi l-au condus la sediul poliţiei. 

Bătrânul a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost operat. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scene șocante în Pitești. Un bătrân și un jandarm, înjunghiați de un bărbat cu afecțiuni psihice, în fața unui bar