Antena Meniu Search
x

Paul Lambrino a depus mai multe reclamaţii la CNA pentru serialul anchetă "Prinţul de Tinichea"

La reclamaţii înainte, la întrebări înapoi. Aceasta este atitudinea lui Paul Lambrino, autointitulat alteţă regală.

Vezi și

 După dezvăluirile Observatorului despre ingineriile sale financiare cu drepturi litigioase, prin serialul anchetă "Prinţul de Tinichea", a depus mai multe reclamaţii la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Prima apariţie publică a lui Paul Lambrino, autointitulat prinţ şi alteţă regală. Şi nu oricum, ci la Consiliul Naţional al Audiovizualului, unde a depus mai multe reclamaţii în urma difuzării serialului "Prinţul de Tinichea".

În cinci episoade, Observatorul a făcut o radiografie completă a afacerilor şi a ingineriilor sale financiare şi juridice. Totul pentru o avere colosală. Zeci de palate, castele, zeci de mii de hectare ale fostelor moşii regale.

Dacă le luăm şi pe cele din afara Bucureştiului, care sunt destule, putem face o estimare în jur de 500 de milioane de euro. Şi o serie de afaceri fără ştaif princiar.

Observatorul v-a prezentat toate contractele prin care a revândut drepturile, deciziile administrative controversate prin care a intrat în posesia multor proprietăţi, acte notariale dubioase. Dar şi implicarea unor miliardari de carton, precum Remus Truică.

Un subiect de interes public, despre proprietăţi retrocedate şi despăgubiri din fonduri publice. Afaceri care ar trebui lămurite, chiar de actorul principal al acestui tun financiar.

Aceasta nu a fost prima tentativă de a obţine răspunsuri din partea lui Paul Philippe al României. Anterior difuzării i-am cerut un punct de vedere, însă am fost notificaţi că vom fi târâţi prin tribunale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Paul Lambrino a depus mai multe reclamaţii la CNA pentru serialul anchetă "Prinţul de Tinichea"