Antena Meniu Search
x

Video "Pe cine omori tu, mă?" Răfuială în stil mafiot între clanuri de interlopi români, în Franţa plătită cu 5 vieţi. Cursa spre moarte a fost filmată

Răfuială în stil mafiot - interlopii romani au înroşit de sânge străzile din Strasbourg. Oraşul care găzduieşte Parlamentul European a fost înspăimântat de o cursă infernală între două tabere care se războiau pentru bani şi influenţă. Cinci oameni au murit, iar patru sunt răniţi grav. Forţele de ordine din Strasbourg au primit ordin să rămână în continuare în alertă! 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.03.2023, 19:54

Vezi și

Staban Stancu: Pe cine omori tu, mă? Am auzit că eşti nebun! Hai la mine, dacă ai curaj! Eu vreau pace, tu nu vrei!

Răfuială mortală între clanuri mafiote

Este declaraţia lui Saban Stancu, cumnatul unui interlop din clanul Cârpaci, care a dus la măcelul din districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. Stancu ar fi făcut doi ani de închisoare din cauza unor afaceri ilegale cu maşini în care ar fi intrat cu clanul Cârpaci. După eliberare, le-ar fi cerut bani interlopilor, ca despăgubire pentru că a stat după gratii. Nu s-au înţeles, aşa că s-au hotărât să tranşeze totul printr-o răfuială pe străzile din oraşul unde îşi are sediul parlamentul european. 

Staban Stancu: Hai la mine, dacă ai curaj! Eu vreau pace, tu nu vrei!

Pe acelaşi subiect

În ziua răzbunării, interlopul Stancu şi-a luat soţia şi mai multe rude, ca întârire, şi a plecat dintr-un orăşel din Germania spre Strasbourg. Un drum de doar 22 de minute între cele două oraşe, pe care îl petrece live pe Facebook şi îşi ameninţă adversarul. Rivalii se întâlnesc la marginea oraşului, într-o zonă industrială. Se ameninţă minute în şir.

Umează o goană nebună pe străzile din Strasbourg. După kilometri de urmărire, cele două maşini nu reuşesc să mai evite impactul teribil.

Autoturismele ajung două mormane de fier vechi. Una dintre maşini se răstoarnă şi rămâne cu roţile în sus. La locul accidentului ajung zeci de pompieri şi maşini de salvare. Trei pasageri mor pe loc -  Cârpaci, soția și sora acesteia. Şase sunt în stare gravă. Un elicopter ajunge de urgenţă şi îi duce la spital. Saban Stancu și soția pier câteva momente mai târziu, în braţele salvatorilor. 

Presa din Franţa scrie martorii ar fi auzit mai multe focuri de armă în timpul goanei de pe străzi. 

Mihai Pitulescu, fost şef în IGPR: România a exportat şi criminalitate. Unele grupuri, care acţionau şi acţionează în ţară, acţionează şi în alte ţări. Există rivalitate, există răzbunări, există război pentreu teritoriu, influenţe. Unele răzbunări s-au transmis chiar de aici, din ţară, pentru a fi ucişi sau chiar aplicate unele corecţii. 

Numele membrilor din clanul Cârpaci apare în zeci de dosare penale din mafia imobiliară. Sunt acuzaţi că au forțat zeci de proprietarii din Timişoara să plece din clădirile unde locuiau. Aşa au ajuns stăpâni peste 144 de clădiri istorice, cu averi greu de estimat. Anul trecut, clanul a pus mâna și pe spitalul de oncologie din Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Pe cine omori tu, mă?" Răfuială în stil mafiot între clanuri de interlopi români, în Franţa plătită cu 5 vieţi. Cursa spre moarte a fost filmată