Antena Meniu Search
x

Video Pe un ger de crapă pietrele, şapte bărbaţi s-au aruncat în valurile mării, la Constanţa. Cât au reuşit să stea în apă: "Vântul este năucitor"

Provocare extremă la malul mării! Timp de patru săptămâni, şapte bărbaţi îşi întrec limitele şi se aruncă în apa rece ca gheaţa. Azi, vântul puternic a făcut ca experienţa să fie aproape insuportabilă. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.01.2024, 22:23

Vezi și

Pe un frig de crapă pietrele, curajoşii nu au mai ţinut cont de gradele din termometre şi s-au aruncat în valurile mării.  

Salim: Este destul de frig, mi-au îngheţat extremităţile, mâinile. Cred că vreo 7 minute. E mai rece, data trecută am stat 16 minute. Dar poate oricine, cu antrenament poate oricine. 

Lucian Cristocea: Vântul este năucitor. Totul este despre psihic, aici nu este despre puterea fizică, ci despre cea psihică. Este pericolus, dar tocmai de asta facem treaba asta, ca să ne depăşim nişte limite. Duşuri reci la prima oră, meditat şi cam atât.

Experienţa face parte dintr-o provocare de 4 săptămâni 

Experienţa extremă face parte dintr-o provocare de patru săptămâni. În fiecare weekend, încearcă să reziste cât mai mult în apa rece ca gheaţa. Azi, ea a avut doar 3 grade. 

Andrei Ștefan, organizator: Valurile foarte mari, curenţii foarte mari, aşa că vom intra doar la mal. Este foarte frig, vântul este ceva teribil. E mult mai frig decât săptămâna trecută, dar asta ne şi doream, vrem să fie un challange. 

Salvamarii i-au supravegheat de pe mal şi au fost gata să intervină în orice secundă. 

Vlad Munteanu, salvamar: Deoarece temperatura este foarte scăzută, trebuie să fie foarte vigilenţi. Există şi reiscul socilui hipotermic şi riscul infarctului. 

Ce va primi cel care va sta cel mai mare număr de minute în apă

La finalul celor patru săptămâni, cel care va sta cel mai mare număr de minute în apă va fi desemnat câștigător și va primi un abonament la SPA pentru tot anul. Premiul doi este un curs de kite, iar restul participanților primesc șezlonguri gratis la vară. Însă nu premiile îi motivează, spun curajoşii, ci faptul că îşi întrec limitele de fiecare dată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pe un ger de crapă pietrele, şapte bărbaţi s-au aruncat în valurile mării, la Constanţa. Cât au reuşit să stea în apă: "Vântul este năucitor"