Antena Meniu Search
x

Video Pereți scorojiți, geamuri care nu se închid şi parchet putrezit în locuinţa de serviciu a unui poliţist. Chiar agentul a reclamat condiţiile oferite de IPJ Alba

Focar de infecţie! Aşa se poate numi un loc ce i-a fost oferit unui poliţist ca locuinţă de serviciu. Chiar agentul este cel care a făcut publice condițiile pe care i le oferă IPJ Alba. Postul de Poliţie din Lupşa nu a mai fost locuit de mai bine de două decenii, iar imaginile vorbesc de la sine - pereții sunt scorojiti, geamurile nu se închid, iar baia nu poate fi folosită. 

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 08:16

Vezi și

Pereți scorojiți și murdari, geamuri care nu se închid, parchet putrezit şi o baie cu gresia căzută şi fără apă curentă. Nu este o scenă dintr-un film, ci ceea ce se vrea a fi o locuință de serviciu, atribuită de IPJ Alba unui polițist. Colegii bărbatului recunosc situaţia şi spun că aceasta nu ar fi singulară. 

Iancu George, Preşedinte Europol Alba: Locuinţele sunt folosite de multe ori ca pretext pentru ca acestor colegi să nu li se ofere dreptul la decontarea navetei de la localitatea de domiciliu în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea. 

Postul de Poliţie din Lupşa nu ar mai fi fost locuit de mai bine de 20 de ani, iar clădirea se află acum într-o stare avansată de degradare. Cu toate acestea, localnicii spun că s-ar putea locui acolo, fără probleme.  

IPJ Alba spune că postul de Poliţie va fi renovat

IPJ Alba se apără şi transmite că postul de Poliţie va fi renovat curând, astfel încât condiţiile de locuit să fie optime pentru poliţişti. 

Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ ALBA: IPJ Alba, prin serviciul logistic, a comunicat faptul că dispune de locuinţă de serviciu în localitatea Lupşa şi întrucât are la dispoziţie fonduri pentru reabilitarea acesteia, ar putea demara lucrările necesare pentru asigurarea unor condiţii optime de locuit. 

Pe durata realizării reparaţiilor, poliţistul poate beneficia de decontarea cheltuielilor de transport. Până în acest moment, agentul nu a solicitat acest lucru, mai spun reprezentanţii IPJ Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pereți scorojiți, geamuri care nu se închid şi parchet putrezit în locuinţa de serviciu a unui poliţist. Chiar agentul a reclamat condiţiile oferite de IPJ Alba