Peste 50.000 de oameni au fost EVACUAŢI de pe insula Bali din cauza vulcanului care este pe cale să ERUPĂ
Peste 50.000 de oameni au fost evacuaţi de pe celebra insulă Bali din Indonezia din cauza activităţii intense a unui vulcan care este pe cale să erupă.

Peste 50.000 de oameni au fost evacuaţi de pe celebra insulă Bali din Indonezia din cauza activităţii intense a unui vulcan care este pe cale să erupă.
În ultimele zile, peste trei sute de cutremure de mică intensitate au zguduit zona din apropierea vulcanului, iar autorităţile locale au evacuat locuitorii de teama unei erupţii puternice.
Insula Bali, ameninţată de erupţia unui vulcan!
Autorităţile locale au ridicat alerta la cel mai înalt nivel la sfârşitul acestei săptămâni după o creştere rapidă a activităţii vulcanului.
- Răsturnare de situaţie în cazul tinerei fotomodel care a fost răpită, ţinută în lanţuri şi vândută ca...
- Tânără dispărută fără urmă la Arad. Daniela parcă a intrat în pământ de 4 zile. Familia e îngrozită cu...
- Alertă MAXIMĂ într-una dintre cele mai căutate destinaţii turistice din lume. 11.000 de oameni au fost deja...
- Un cutremur de 7,1 a zguduit Insulele Tonga. A fost emisă o alertă de tsunami
- Cum a reuşit o britanică să zboare către o insulă paradisiacă cu doar 1£: "Nu aveam economii puse deoparte...
La ultima erupţie, în anul 1963, insula a fost serios afectată, iar 1.100 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Bali este o insulă mică din Indonezia, între insulele Java Sumatra și Lombok. Bali este una dintre cele mai mari atracții turistice din lume, datorită atât calităţilor balneo-climaterice naturale îmbinate cu tehnicile terapeutice tradiţionale de origine indiană, chinezească contopite în masajul balinez anti-stress cât şi posibilităţilor foarte variate de divertisment, ce includ surfing, scufundări, pescuit, excursii în junglă sau turism cultural, notează Wikipedia.
În ultimii ani, Bali a devenit o destinație importantă pentru turiști care vor să descopere tainele exotice ale insulelor indoneziene. Numărul călătorilor a crescut exponențial, în 2006 numărul acestora era de 1.5 millioane, în 2012 însă a ajuns la 7 millioane pe an.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰