Antena Meniu Search
x

30 de mii de oameni au spus STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!

Telefonul la volan ucide! Este avertismentul dat de 30 de mii de români, care au semnat petiţia iniţiată de Observator, în parteneriat cu Poliţia Română.

Vezi și

Telefonul la volan ucide! Este avertismentul dat de 30 de mii de români, care au semnat petiţia iniţiată de Observator, în parteneriat cu Poliţia Română. Am decis să facem mai mult: ne-am unit forţele cu autorităţile şi am reconstruit scena unui accident în care şi-au pierdut vieţile patru persoane, printre care şi un copil.

Este scenariul care face sute de victime în România. Live-ul pe Facebook la volan a ucis luna trecută nouă oameni, aflaţi în drum spre casă, pe o şosea din Ungaria. 16 copii au rămas orfani, pentru că şoferul urmărea telefonul mobil şi nu a observat camionul care se apropia. După moartea lor, peste 30 de mii de români au spus stop live pe Facebook la volan. Printre ei, şi europarlamentarul Claudia Ţapardel. 

Claudia Ţapardel, europarlamentar:

Utilizarea acestui live streaming pe Facebook a generat deja foarte multe accidente. Deci nu poate fi ignorată o astfel de sesizare.

Într-o scrisoare oficială către fondatorul Facebook, europarlamentarul i-a prezentat petiţia Observator şi i-a cerut să ia măsuri.

Claudia Ţapardel, europarlamentar:

Sunt convinsă că voi primi un răspunsul de la domnul Zuckerberg. 

Petiţia semnată de zeci de mii de oameni va fi trimisă către Facebook Oficial, pentru a cere raportarea şi blocarea live-urilor făcute de şoferi la volan. Ar fi schimbarea care poate salva vieţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 30 de mii de oameni au spus STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!