Antena Meniu Search
x

Poliția Capitalei, reacție după ce un agent a fost făcut K.O pe stradă, în toiul nopții, de un scandalalgiu (Video)

Poliția Capitalei vine cu precizări, după ce un agent al Secției 26 a fost bătut de un scandalagiu, noaptea trecută, pe o stradă din sectorul 4.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.07.2020, 10:42

Un polițist a fost lovit de un bărbat care a devenit agresiv pe o stradă din Capitală
Poliția Capitalei, reacție după ce un agent a fost făcut K.O pe stradă, în toiul nopții, de un scandalalgiu - captura video Facebook
  • Polițistul s-a apropiat de bărbat să-l calmeze, moment în care a primit un pumn în față.
  • Agresorul a fost imobilizat imediat de colegii polițistului.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Oamenii legii au fost alertați prin 112 că un bărbat lovește mașinile parcate pe o stradă din sectorul 4.

La fața locului s-au deplasat polițiști din Secția 26, care au constatat că bărbatul lovise două mașini parcate, provocând distrugeri la nivelul ștergătoarelor și oglinzilor.

„Întrucât bărbatul a devenit agresiv și a lovit un polițist, acesta a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost identificat și ulterior internat într-o unitate spitalicească”, transmite Poliția Capitalei într-un comunicat.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări pentru ultraj.

Polițist pus la pământ cu un pumn

Reamintim că Sindicatul Europol a publicat pe Facebook o înregistrare cu momentul în care un polițist al Secției 26 este lovit cu pumnul și trântit la pământ, în momentul în care el și colegi lui încearcă să liniștească un bărbat care făcea scandal pe o stradă din Sectorul 4.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce l-a lovit pe agent, colegii acestuia din urmă l-au imobilizat imediat pe agresor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliția Capitalei, reacție după ce un agent a fost făcut K.O pe stradă, în toiul nopții, de un scandalalgiu (Video)