Antena Meniu Search
x

Poliția intră în forță într-un apartament, înainte de revolta din Hunedoara. ”Culcat, culcat” (Video)

O înregistrare video arată momentul în care poliția a intervenit în forță într-un apartament din Hunedoara, cu puțin timp înainte de izbucnirea unei revolte, în care mai multe echipaje au fost atacate.

de Redactia Observator

la 19.04.2020, 16:26

Poliția a intervenit în forță într-un cartier din Hunedoara, după ce un bărbat fără declarația pe propria răspundere a devenit recalcitrant Vezi și
  • Polițiștii au intervenit cu armele în mâini.
  • O persoană a fost imobilizată.

O înregistrare video arată momentul în care poliția a intervenit în forță într-un apartament din Hunedoara, cu puțin timp înainte de izbucnirea unei revolte, în care mai multe echipaje au fost atacate.

Înregistrarea video de aproximativ 30 de secunde, care a fost postată pe Facebook, a fost filmată într-un apartament din Hunedoara.

Poliția este la ușă și pătrunde în forță în locuință. Pe ușă poate fi văzut înarmat un agent ținând pistolul în mână.

”Culcat! Culcat! Culcat!”, strigă polițiștii.

O persoană este pusă la pământ și imobilizată.

”Stai, că acum v-am filmat! Dați cu spray?”, se aude strigând o femeie.

Autoarea înregistrării video susține că poliția a intrat în forță după ce iubitul prietenei sale a fost oprit de un echipaj pentru că nu avea declarația pe propria răspundere asupra sa. Familia bărbatului ar fi intervenit în ajutorul lui și a izbucnit un scandal cu agenții. Autoarea videoului spune că familia s-a retras în casă, iar atunci au intervenit în forță polițiștii, în apartament.

Ce spun polițiștii

Poliția spune că incidentele de sâmbătă seară din Hunedoara au izbucnit după ce un individ băut, care nu avea asupra sa documentele necesare, a devenit recalcitrant. După ce agenții au încercat să îl urce în dubă, mai mulți localnici au atacat echipajul.

”Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției). Intervenția polițiștilor era una  de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, a transmis IPJ Hunedoara, într-un comunicat.

Polițiștii au transmis că, în urma intervenției echipajelor suplimentare de poliție și jandarmerie, situația a revenit la normal în zonă. Trei persoane au fost identificate și duse la audieri. În urma incidentelor a fost deschis dosar penal pentru ultraj și distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Poliția intră în forță într-un apartament, înainte de revolta din Hunedoara. ”Culcat, culcat” (Video)