Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţia susţine că focul de la Bamboo nu a fost pus de o mână criminală

Anchetatorii susţin că nu au niciun indiciu cu privire la o mână criminală care ar fi provocat incendiul de la clubul Bamboo din Capitală.

de Redactia Observator

la 22.01.2017 , 15:22

Anchetatorii susţin că nu au niciun indiciu cu privire la o mână criminală care ar fi provocat incendiul de la clubul Bamboo din Capitală.

"Nu există niciun indiciu cu referire la o mână criminală, aşa cum s-a vehiculat. Cercetarea încă nu a început în ceea ce priveşte structura, locul de unde a pornit incendiul şi cum anume s-a propagat. Urmează ca, după ce avem definitivate aceste lucruri, să fie analizate cele mai bune ipoteze de lucru şi principala versiune a ceea ce s-a întâmplat.", a declarat şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Radu Gavriş, aflat duminică la faţa locului, împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti Mihai Prună.   

Precizarea anchetatorilor vine după ce creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează clubul Bamboo, a declarat sâmbătă că "e posibil să fi fost pus foc de cineva", deoarece clubul avea "duşmani".

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, avocatul patronilor de la Bamboo, Cătălin Dancu, a spus duminică, la Poliţia Capitalei, că din datele pe care le are rezultă că focul ar fi fost pus de cineva.

Pe de altă parte, anchetatorii au explicat că au primit mai multe documente de la diverse instituţii, care sunt acum analizate.

"Situaţia pacienţilor este destul de clară pentru noi. S-a cerut şi s-a obţinut o mare parte din actele medicale întocmite la nivelul spitalelor. Am solicitat şi primit, în cursul zilei de ieri, acte de la Primăria sectorului 2, Poliţia Locală Sector 2, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi de la unităţile medicale unde au fost prezentaţi sau internaţi pacienţii. Tot acest volum de acte trebuie evaluat înainte de a putea da o informaţie care să aibă un caracter de certitudine.", a spus Gavriş.

Audierile în acest caz vor continua duminică şi în zilele următoare, urmând să fie citat şi patronul clubului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Poliţia susţine că focul de la Bamboo nu a fost pus de o mână criminală