Antena Meniu Search
x

Un poliţist de 34 de ani, aflat în vacanţă pe litoral, şi-a pus capăt zilelor în camera de hotel

Sfârşit tragic pentru un poliţist în vârstă de 34 de ani aflat în vacanţă pe litoral. Omul legii, care era originar din judeţul Neamţ, a fost găsit fără viaţă în camera de hotel din staţiunea Jupiter, unde era cazat, chiar de către cumnatul său.

De Redactia Observator la 05.07.2019, 11:02
Vezi și

Sfârşit tragic pentru un poliţist în vârstă de 34 de ani aflat în vacanţă pe litoral. Omul legii, care era originar din judeţul Neamţ, a fost găsit fără viaţă în camera de hotel din staţiunea Jupiter, unde era cazat, chiar de către cumnatul său. Se pare că bărbatul se certase cu soţia şi şi-a pus capăt zilelor. Poliţistul, care era angajat al Ministerului de Interne, de doi ani, a lăsat în urmă doi copii de 2 şi de 8 ani.

Macabra descoperire a fost făcută puţin după ora 19. Bărbatul era la mare împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu alte rude. Se pare că se certase cu femeia, la plajă, şi se întorsese singur la hotel.

Când ceilalţi membri ai familiei au revenit de la plajă, au găsit uşa încuiată. Cumnatul bărbatului a sărit în balcon şi a descoperit ce se întâmplase. Imediat angajaţii hotelului au sunat la 112.

Două echipaje medicale au sosit la faţa locului, iar în ajutor a fost trimis şi un elicopter SMURD care a aterizat chiar pe peluza din faţa recepţiei.

Claudia Tatarici - purtător de cuvânt ambulanţă: S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decesul la finalul protocolului.

Poliţistul era originar din Neamţ şi era angajat al Ministerului de Interne de doi ani. Din primele informaţii, se pare că nu avusese nicio problemă la serviciu.

 Andreea Munteanu - purtător de cuvânt IPJ Constanţa: În cauză poliţiştii constănţeni au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Trupul neînsufleţit al bãărbatului a fost dus la morga din Mangalia pentru efectuarea necropsiei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un poliţist de 34 de ani, aflat în vacanţă pe litoral, şi-a pus capăt zilelor în camera de hotel