Antena Meniu Search
x

Poliţist criminalist, cu peste 20 de ani experienţă, ucis de propria soţie. Femeia a scris pe Facebook tot felul de mesaje bizare înainte de crimă

Un polițist veteran din Washington D.C. a fost împușcat mortal de către soția sa, care şi-a luat apoi viaţa cu aceeaşi armă, au anunţat autoritățile americane.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.12.2020, 18:08

Un poliţist criminalist a fost ucis de propria soţie - The New York Post

Un membru al familiei a descoperit corpurile fără viaţă ale detectivului criminalist Timothy Eugene Francis și al soţiei sale Christina Lynn Francis, în casa lor din Maryland, după ce a încercat fără succes să îi contacteze pe tot parcursul zilei.

Poliția a spus că Christina, în vârstă de 41 de ani, l-a împușcat pe Timothy, în vârstă de 50 de ani, apoi s-a sinucis.

Cu doar 12 ore mai devreme, femeia a publicat pe Facebook tot felul de mesaje stranii, printre care şi un videoclip cu nunta lor.

Femeia scria în postări că are probleme în căsnicie şi că lumea ar trebui să-şi aducă aminte de cei 6 ani de căsnicie şi de lucrurile pe care le-au făcut împreună şi nu de ce urmează să facă.

"Am avut 6 ani frumoşi împreună, care ar trebui să aibă prioritate asupra a tot ceea ce voi face. Te iubesc. Tu şi eu aparţinem împreună şi vom fi împreună întotdeauna. Tim și Christina Francis împreună", a scris femeia.

De asemenea, femeia a împărtășit o fotografie cu cei doi copii ai lor, numindu-i "mândria și bucuria lor".

Departamentul de Poliție Metropolitană din districtul Columbia și-a prezentat condoleanțele și l-a lăudat pe Timothy ca ofițer extraordinar, cu 20 de ani de muncă şi zeci de cazuri rezolvate la activ.

"Det. MPD. Timothy Francis, a fost împușcat și ucis în mod tragic, într-o crimă domestică. Suspectul a fost găsit, de asemenea, decedat și anchetăm în prezent acest caz. Det. Francis a avut 20 de ani de serviciu. Gândurile și rugăciunile noastre se adresează familiei și celor dragi", au scris colegii poliţistului.

Detectivul criminalist călca pe urmele tatălui său, care a servit ca detectiv timp de aproape 45 de ani în același departament de Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Poliţist criminalist, cu peste 20 de ani experienţă, ucis de propria soţie. Femeia a scris pe Facebook tot felul de mesaje bizare înainte de crimă