Antena Meniu Search
x

Video Poliţist din Zalău, acuzat că ar fi vrut să batjocorească angajata unui bar din oraş

Caz uluitor în Zalău. Un poliţist din oraş a vrut să-i ceară scuze unei barmaniţe, dar... nu i-a ieşit tocmai ce voia. De la secţie şi până în bar, şi-a schimbat ideile. În loc s-o împace pe femeie, se pare că ar fi agresat-o sexual şi este cercetat acum pentru tentativă de viol.

de Redactia Observator

la 27.02.2021, 08:30

Vezi și
  • Poliţistul ar fi vrut să o batjocorească pe angajata barului în toaleta localului.
  • Poliţistul s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de viol.

Totul a început la sfârşitul anului trecut, atunci când un poliţist local i-ar fi amendat pe angajaţii unui bar, sub pretextul că aceştia făceau gălăgie. 

La câteva zile distanţă, acelaşi poliţist i-a amendat din nou pentru simplul fapt că era terasa deschisă, chiar dacă nu încălcau în niciun fel legea. 

Bineînţeles, oamenii au depus o plângere, iar unul dintre poliţişti a mers la faţa locului să rezolve cazul. Ba chiar era hotărât să-i convingă pe angajaţi să retragă plângerea, aşa că a luat la el şi un tort "de împăcare".

Estera Marc, barmaniţă: A venit colegul său cu un tort în mână, în stare de ebrietate, care mi-a cerut să-mi retrag plângerea. Eu i-am zis că cu un tort nu se va întâmpla asta, să-mi retrag, pentru că am primit într-o singură zi 7.000 de lei amendă.

În timp ce încerca s-o împace pe barmaniţă cu poliţistul local, omului legii i-ar fi mai încolţit în minte o idee. Aşa că a chemat-o pe femeie la baie, să nu audă clienţii ce aveau de discutat. Acolo, însă, surpriză!

Estera Marc, barmaniţă: A început să mă pipăie, să mă abuzeze sexual, să mă şantajeze sexual. I-am cerut să părăsească localul şi să meargă acasă.

Poliţistul din Zalău, acuzat oficial de tentativă de viol

Poliţistul înfierbântat nu s-a conformat, povesteşte barmaniţa. Ba chiar a devenit recalcitrant. A început să-i jignească pe angajaţii barului şi chiar să-i agreseze pe unii dintre clienţi, aşa că angajata barului a depus o nouă plângere la poliţie.

Maria Cristea, purtător de cuvânt Poliţia Sălaj: În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de viol, iar poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.

Lucian Trif, șef Poliția Locală Zalău: Preocuparea conducerii Poliţiei Locale Zalău vizează respectarea cadrului legal şi nu sunt tolerate fapte sau atitudini care să aducă atingere asupra imaginii instituţiei.

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţist din Zalău, acuzat că ar fi vrut să batjocorească angajata unui bar din oraş