Antena Meniu Search
x

Poliţistul din Oraviţa a ucis-o pe mama copilului său din gelozie. Apoi, și-a pus și el capăt zilelor

Un poliţist de la transporturi feroviare şi iubita lui au fost găsiţi morţi în locuinţa lor din Oraviţa. Procurorii investighează o crimă urmată de o sinucidere. Într-o criză de gelozie, subofiţerul de 37 de ani a înjunghiat-o pe mama copilului său.

Vezi și

Un poliţist de la transporturi feroviare şi iubita lui au fost găsiţi morţi în locuinţa lor din Oraviţa. Procurorii investighează o crimă urmată de o sinucidere. Într-o criză de gelozie, subofiţerul de 37 de ani a înjunghiat-o pe mama copilului său. Cazul zguduie din nou Ministerul de Interne. Este al treilea poliţist care îşi ucide familia, în ultimele şase luni.

La ora 9 dimineaţa, după un apel la 112, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a ajuns la locuinţa poliţistului Cornel Hernea. După ce au deblocat uşa, pompierii au găsit trupurile fără viaţă.  Subofiţerul şi iubita lui erau morţi în încăperi diferite. Pe corpurile lor au fost găsite urmele mai multor lovituri de cuţit.

Procurorii spun că poliţistul de 37 de ani şi-a ucis iubita, apoi şi-a luat propria viaţă. Nu e exclus ca bărbatul să fi premeditat totul. În urmă cu 10 zile, îşi luase concediu medical. Iar peste noapte, şi-a lăsat copilul la bunici. Dimineaţă,  ar fi vorbit la telefon cu mama lui. Apoi, nu a mai răspuns.

Cornel Hernea ar fi ucis într-o criză de gelozie. Iubita lui în vârstă de 33 de ani lucra ca ospătar la un restaurant din Oraviţa. 

Apropiaţii spun că poliţistul nu este pentru prima dată când bărbatul a vrut să îşi omoare iubita. În urmă cu câtea luni, ar fi încercat să o arunce de la etaj. Cu toate acestea, la Poliţie nu a fost depusă nicio plângere împotriva lui.

Comportamentul agresiv nu a fost sesizat însă de colegi. Bărbatul era încadrat în Poliţie din anul 2002. Lucra la Transporturi Feroviare şi în toată cariera, nu a avut nicio abatere disciplinară. 

A fost cunoscut ca un coleg foarte bun, nu a avut niciun fel de probleme cu serviciul . În luna martie a acestui an a fost evaluat psihologic. A fost declarat apt pentru îndeplinirea serviciului, a declarat Dinu Nicorici, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin.

Este a treia crimă comisă de un angajat al Ministerului de Interne în ultimele şase luni. La începutul lunii noiembrie, un ofiţer de la Combaterea Crimei Organizate şi-a omorât copilul la Piteşti. Iar în vară, o poliţistă din Gorj şi-a împuşcat mortal mama şi bebeluşul de doar câteva luni. Toţi trecuseră cu brio de testările psihologice.

Nimic nu s-a schimbat după atacurile înfiorătoare. Testările psihologice sunt aceleaşi de zeci de ani. Nu au fost schimbate, ci doar acreditate.  Adică, mai marii din sistem le-au avizat, chiar dacă sunt ineficiente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Oraviţa a ucis-o pe mama copilului său din gelozie. Apoi, și-a pus și el capăt zilelor