Antena Meniu Search
x

Polițist strivit sub TIR, la Reșița. Darius avea 34 de ani și era șeful de post din Ramna (Video)

Accident cumplit, seara trecută, în Reșița. Un polițist de 34 de ani a murit după ce s-a izbit violent cu mașina de un TIR. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.05.2020, 09:28

  • Darius Cazan era șeful de post din Ramna.
  • Tânărul de 34 de ani a murit în brațele medicilor.

Nenorocirea a avut loc pe Calea Timișoarei, lângă un magazin de bricolaj, după ce polițistul, care circula cu mașina dinspre cartierul Câlnic, s-a ciocnit frontal cu autotrenul.

”Accident rutier în municipiul Reșița, o persoană încarcerată. Intervine de urgență Detașamentul Reșița cu 2 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apa și spuma și o autospecială de descarcerare”, a fost anunțul pompierilor.

Șoferul mașinii a rămas încarcerat, iar pompierii s-au chinuit minute bune să îl extragă dintre fiare. Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat și a decedat în brațele medicilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Darius era șeful de post din Ramna

Tânărul polițist de 34 de ani se numește Darius Cazan și era șeful de post din Ramna.

Potrivit expressdebanat.ro, la fața locului nu au existat urme de frânare și nu ar fi exclus să fie vorba, de fapt, despre un gest suicidal. 

Accident grav pe Calea Timișoarei, în Reșița

Polițistul era în concediu medical, după ce ar fi fost internat recent după un episod depresiv din cauza unor probleme în dragoste. Însă, cauza exactă a producerii tragediei va fi stabilită în urma anchetei polițiștilor și după efectuarea necropsiei.

Darius avea 34 de ani și era șeful de post din Ramna

Colegii au transmis un mesaj de condoleanțe

Polițiștii cărășeni au transmis un mesaj de condoleanțe familiei colegului lor și spun că, din primele cercetări, a reieșit că autoturismul condus de Darius Cazan, din direcția Câlnic către Triaj, pe fondul unui carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula din direcția opusă.

Iata mesajul colegilor sai de la IPJ Caras – Severin:

Suntem alături de familia colegului nostru care astăzi și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, produs pe strada Timișoarei din Reșița.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că autoturismul condus de acesta, din direcția Câlnic către Triaj, pe fondul unui carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula din direcția opusă, în urma impactului, polițistul decedând.

Politiștii rutieri vor deschide un dosar penal și vor continua cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Diana și Ilie au murit pe loc după ce s-au înfipt cu Loganul într-o camionetă, pe un drum din Argeș (Video) Impact devastator la Timișoara, între un BMW și un Hyundai. Culmea, ambii șoferi circulau fără asigurare (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Polițist strivit sub TIR, la Reșița. Darius avea 34 de ani și era șeful de post din Ramna (Video)