Antena Meniu Search
x

O singură arestare în cazul polițiștilor atacați cu bâte și topoare la Calafat

O bătaie cu bâte şi topoare a izbucnit pe o stradă din Calafat. Două clanuri şi-au reglat conturile printre maşini de intervenţie după o şicanare în trafic. Doi poliţişti şi câţiva jandarmi nu au reuşit să facă faţă furiei din stradă şi au alergat haotic printre agresori.

Vezi și

O bătaie cu bâte şi topoare a izbucnit pe o stradă din Calafat. Două clanuri şi-au reglat conturile printre maşini de intervenţie după o şicanare în trafic. Doi poliţişti şi câţiva jandarmi nu au reuşit să facă faţă furiei din stradă şi au alergat haotic printre agresori. Un poliţist a fost rănit. Până acum, doar agresorul lui fost arestat.

În imagini surprise pe o stradă din Calafat, mai mulţi oameni se bat cu pumnii, cu picioarele, cu bâte şi topoare. Intervin un echipaj de jandarmerie şi unul de poliţie. 

Un poliţist foloseşte spray-ul lacrimogen. Nu are efectul dorit. Ba chiar îi aduce o lovitură puternică de bâtă. 

Poliţistul se fereşte şi fuge. În acţiune intră un jandarm. Pare că dirijază atacatorii... ca la circulaţie. Nici el nu face faţă situaţiei. 

În timp ce bătaia continuă în legea străzii, o maşină intră în mulţime cu viteză. Numai norocul a făcut să nu lovească pe nimeni. 

Pe toată perioada agresiunilor se aud sirenele maşinilor de intervenţie. Dar nu se aude niciun foc de armă, de avertisment. Poliţiştii şi jandarmii au folosit doar spray-ul lacrimogen şi mâinile goale. 

COSMIN GRĂDINARU, purtător de cuvânt Poliţia Dolj: Unul dintre poliţişti a fost lovit în zona mâinii de către un participant la altercaţie. Starea poliţistului este stabilă, este în afara oricărui pericol.

Mai multe persoane au fost duse la audieri pentru ultraj, tulburarea ordinii publice, loviri şi alte violenţe. Un singur om a fost arestat. Cel care a atacat poliţistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O singură arestare în cazul polițiștilor atacați cu bâte și topoare la Calafat