Antena Meniu Search
x

Polițiști atacați cu furca, luați la pumni și amenințați cu moartea, în Prahova. Au intervenit mascații

Doi poliţişti şi un agent local au fost atacați cu furca și agresați fizic de doi bărbați, după ce au fost chemați să aplaneze un scandal izbucnit la Vâlcăneşti, în Prahova.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.04.2020, 12:39

Polițiști atacați cu furca, luați la pumni și amenințați cu moartea, în Prahova. Au intervenit mascații - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Doi poliţişti şi un agent local au fost atacați cu furca.
  • Agresorii au fost reținuți.

Doi poliţişti şi un agent local au fost atacați cu furca și agresați fizic de doi bărbați, după ce au fost chemați să aplaneze un scandal izbucnit la Vâlcăneşti, în Prahova.

Scandalul ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool, transmite Poliția Prahova. 

Potrivit mediafax.ro, polițiștii chemați la fața locului au fost ameninţaţi cu moartea şi loviţi cu furca şi pumnii. În apărare, agenții au folosit spray-urile iritant-lacrimogene.

”În data de 16 aprilie, în jurul orei 20:30, am fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Vâlcănești, are loc un conflict între mai multe persoane.

Pentru stabilirea situației de fapt, la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție formată din doi polițiști din cadrul Poliției Plopeni și un polițist local. Din primele verificări se pare că, pe fondul consumului de alcool, a avut loc un conflict spontan între trei bărbați'", anunță IPJ Prahova, într-un comunicat.

La vederea organelor de poliție, doi dintre cei implicați în eveniment, "au manifestat un comportament agresiv, exercitând acte de violență fizică și proferând injurii și amenințări cu moartea asupra acestora".

Macații, chemați în ajutor

Pentru aplanarea conflictului, polițiștii au folosit spray-urile iritant-lacrimogene, fiind solicitat totodată sprijinul subunităților limitrofe, precum și un echipaj SAS, care au intervenit și i-au imobilizat pe agresori, scrie observatorulph.ro.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore. În cauza se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, dosar penal în lucru, instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Polițiști atacați cu furca, luați la pumni și amenințați cu moartea, în Prahova. Au intervenit mascații