Antena Meniu Search
x

Tânăr de 21 de ani, din Buftea, împuşcat de poliţişti după o urmărire, lângă Dimieni

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat de poliţişti, după ce şoferul autoturismului în care se afla nu a oprit la semnalele agenţilor. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și orizontal, tânărul de 21 de ani fiind ranit şi apoi transportat de urgenţă la spital.

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat de poliţiştii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, după ce şoferul autoturismului în care se afla nu a oprit la semnalele agenţilor.

Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și, ulterior, în plan orizontal, tânărul de 21 de ani fiind ranit şi apoi transportat de urgenţă la spital.

Focuri de armă la Dimieni

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 20.45, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic. 

Ocupanții mașinii nu s-au conformat și, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni. 

După efectuarea somațiilor legale, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și, ulterior, în plan orizontal, fiind ranită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului.

Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgență la o unitate spitalicească. 

În cauză se desfășoară cercetări, urmând ca, în cel mai scurt timp, să revenim cu mai multe detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, din Buftea, împuşcat de poliţişti după o urmărire, lângă Dimieni