Antena Meniu Search
x

Galerie foto Polițiști în misiune, accident înfiorător în Vinerea Mare. Agenții s-au răsturnat cu mașina pe un câmp din Teleorman

Accident teribil, seara trecută, pe un drum din județul Teleorman. Doi polițiști au ajuns la spital, în Vinerea Mare, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp, între localităile Gălăteni și Cosmești. Conform IPJ Teleorman, agenții erau în misiune, în momentul producerii accidentului.

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 11:49

Polițiști în misiune, accident înfiorător în Vinerea Mare. Agenții s-au răsturnat cu mașina pe un câmp din Teleorman

Potrivit unor surse, șoferul autospecialei are aproximativ 36 de ani, în timp ce colegul lui de echipaj, care se afla în dreapta, are 20 de ani și ar fi intrat în poliție cu doar două luni în urmă.

Cei doi agenți erau în misiune, în momentul producerii accidentului. 

Filmul accidentului din Teleorman

Primele date arată că polițistul ar fi pierdul controlul autospecialei într-o curbă, moment în care mașina a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. 

Pe acelaşi subiect

"La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, o autospecială condusă de patrula de poliție din cadrul Secției 11 Politie Rurală Gălăteni, în timp ce se afla în misiune, conform planului de acțiune, pe DJ 601 C, în comuna Gălăteni, având semnalele luminoase în funcțiune, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, s-ar fi răsturnat în afara carosabilului.

Autospeciala de serviciu a fost avariată, iar polițiștii au suferit vătămări corporale. Cei doi agenți au fost transportați cu o ambulanță la unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. Ei au fost testați cu aparatul etilotest, rezutatul fiind negativ", a transmis IPJ Teleorman. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Polițiști în misiune, accident înfiorător în Vinerea Mare. Agenții s-au răsturnat cu mașina pe un câmp din Teleorman