Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii de la rutieră, razii de amploare în toată ţara. Zeci de mii de şoferi au fost traşi pe dreapta: "Ori omori pe cineva, ori nenoroceşti pe viaţă"

Razii de amploare, seara trecută, în întreaga ţară! Zeci de mii de şoferi au fost traşi pe dreapta de agenţi. În Târgu Mureş, de exemplu, poliţiştii au organizat filtre în întreg oraşul. Şoferii au fost testaţi cu aparatele etilotest sau drugtest, iar în ajutorul oamenilor legii a venit şi Keto, un câine de la Brigada Antidrog. Scopul acţiunii este prevenirea accidentelor, dar şi combaterea conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor. 

de Redactia Observator

la 01.07.2023, 08:59

Vezi și

Mulţi dintre şoferii care ieri s-au aflat în trafic, în întreaga ţară, au fost traşi pe dreapta de agenţii de la Rutieră. În centrul oraşului Târgu Mureş, sute de şoferi au fost testaţi de poliţişti.

Şofer: Maşina e mai rea decât o armă letală. Ori omori pe cineva pe loc, ori nenoroceşti pentru o viaţă întreagă. 

Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: În această perioadă poliţiştii din Mureş intensifică activităţile pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru prevenirea şi combaterea conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Acţiunea agenţilor încearcă să combată statistica sumbră din România. Suntem în topul ţărilor la rata mortalităţii în accidentele rutiere.  

Pe acelaşi subiect

Localnic: Sunt legile prea blânde pentru români, nu se învaţă minte. Cine sunt eu, am bani, îmi permit orice..

Localnic: Eu zic că nu pe drumuri din astea, între blocuri ar trebui să se mute şi seara ar trebui mai mult să umble, pe lângă baruri şi aşa mai departe. Aici degeaba stau că cine are ceva de făcut nu vine pe aici.

Acţiunea poliţiştilor se va desfăşura până pe data de 22 iulie, atunci când vor fi verificate barurile şi restaurantele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poliţiştii de la rutieră, razii de amploare în toată ţara. Zeci de mii de şoferi au fost traşi pe dreapta: "Ori omori pe cineva, ori nenoroceşti pe viaţă"