Antena Meniu Search
x

Galerie foto Poluare masivă în București. Un nor de fum toxic care vine dinspre Sintești acoperă cerul Capitalei

Poluare masivă în București, vineri seară. Aerul este irespirabil în mai multe zone din Capitală, după ce un nor de fum toxic venit dinspre Sintești a acoperit cerul. Oamenii au sunat la 112 iar autoritățile le-ar fi transmis că este vorba despre un ”foc controlat”.

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 22:37

Situația a fost sesizată pe Facebook de fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu.

”Doamne ajută să se schimbe direcția vântului, dinspre București spre Sintești. Cineva a sunat la 112 și operatorul a făcut legătura cu autoritățile. Răspunsul "este un foc controlat". Omul întreabă: dar plămânii noștri? 

E ok acum, fumul se dispersează pe străzile din S4. 

Doamne ajută să se schimbe ceva în bine, undeva, cândva, prin Ministerul Mediului - România.

Pe acelaşi subiect

PS: 18.30 se aud sirenele autospecialei, după postarea asta, probabil cineva din statul roman s-a autosesizat și a pus în mișcare ceva”, a Octavian Berceanu pe Facebook.

Amendă de 30.000 de lei aplicată de Garda de Mediu, la Sinteşti

La sfârșitul anului trecut, Garda de Mediu a aplicat o amendă de 30.000 de lei la Sinteşti, după ce poliţiştii ilfoveni au oprit în filtru o autoutilitară care transporta 1.300 de kg deşeuri din aluminiu pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă, de transport şi nici autorizaţie de mediu.

Poliţiştii au confiscat şi autoutilitara și cantitatea de deșeuri. Totodată, oamenii legii au verificat legalitatea operațiunilor de colectare, depozitare, comercializare și transport, desfășurate de către agenții economici reciclatori, în scopul prevenirii și combaterii eventualelor abateri de la disciplina financiar-fiscală, în domeniul comerțului cu deșeuri feroase/neferoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Poluare masivă în București. Un nor de fum toxic care vine dinspre Sintești acoperă cerul Capitalei