Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Povestea halucinantă a bărbatului aruncat într-un râu din Baia Mare de iubirea vieţii lui pe care o cunoscuse pe Facebook (Foto)

Bărbatul aruncat într-un râu din Baia Mare ajunsese în oraş pentru a-şi întâlni iubirea vieţii, o tânără de 23 de ani cunoscută pe Facebook.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 14:35

Bărbatul aruncat într-un râu din Baia Mare ajunsese în oraş pentru a-şi întâlni iubirea vieţii, o tânără de 23 de ani cunoscută pe Facebook.

Povestea bărbatul de 37 de ani care acum se zbate între viaţă şi moarte a început pe reţeaua de socializare, acolo unde a cunoscut-o pe tânăra de 23 de ani din Baia Mare.

După ce au vorbit timp de mai multe luni, bărbatul de Braşov s-a decis să îi facă o vizită.

Articolul continuă după reclamă

Ieri după-amiază, cei doi şi-au dat întâlnire pe malul râului Săsar din Baia Mare.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care a ajuns în Baia Mare, braşoveanul a avut parte de o surpriză neplăcută.

La întâlnirea cu iubirea vieţii lui a apărut şi fostul iubit al tinerei de 23 de ani. Fostul iubit, un băimărean în vârstă de 43 de ani, s-a luat la ceartă atât cu fata, cât şi cu noul iubit.

Potrivit martorilor, atât fata, cât şi fostul iubit păreau a fi sub influenţa drogurilor.

Barbatul din Brasov a fost scos din rau de pompieri si resuscitat pe malul raului din Baia Mare

La un moment dat, tânăra l-ar fi împins pe braşovean în apele râului Săsar, acolo de unde a fost scos de pompieri după câteva zeci de minute.

El a fost resuscitat pe malul râului şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, acolo unde a fost internat în comă, notează vasiledale.ro.

Cei doi iubiti din Baia Mare au fost retinuti pentru tentativa de omor

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aflat de la martori tot ce s-a întâmplat şi i-au reţinut pe cei doi iubiţi care au încercat să îl omoare pe 'intrus'.

Cei doi au fost internaţi la Secţia de Psihiatrie, urmând a fi supuşi unui control psihiatric.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Povestea halucinantă a bărbatului aruncat într-un râu din Baia Mare de iubirea vieţii lui pe care o cunoscuse pe Facebook (Foto)