Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premierul Dăncilă, reacţie de ultimă oră în cazul fetiţei din Baia de Aramă: Vinovaţii vor fi sancţionaţi!

Viorica Dăncilă are o nouă reacţie în cazul Sorinei, fetţa de 9 ani din Baia de Aramă luată cu forţa de mascaţi din casa asistenţilor maternali.

de Veronica Micu

la 22.06.2019 , 18:18

Premierul Dăncilă, reacţie de ultimă oră în cazul fetiţei din Baia de Aramă - Observator.tv

Viorica Dăncilă are o nouă reacţie în cazul Sorinei, fetţa de 9 ani din Baia de Aramă luată cu forţa de mascaţi din casa asistenţilor maternali.

Premierul României spune că a cerut o anchetă de urgență în cazul coplei, "în condiții de calm și strictă respectare a legii", precum și consiliere psihologică pentru Sorina.

„Am cerut de urgență o anchetă în cazul Sorinei, în condiții de calm și strictă respectare a legii, precum și consiliere psihologică pentru copil. Integrarea fetiței într-o familie și un cămin în care să crească frumos înseamnă normalitate și ar trebui să fie prioritatea noastră absolută.

Articolul continuă după reclamă

Cu sentimentele și sănătatea emoțională a unui copil nu trebuie să se joace nimeni, cu atât mai puțin să o convertească într-o miză politică. Sunt mamă, eu însămi am trecut printr-un proces de adopție și știu foarte bine ce înseamnă”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premierul condamnă „cu vehemență” orice formă de abuz și nerespectare a drepturilor copilului și dă asigurări de toată implicarea sa în acest caz, precum și de sancționarea celor ce vor fi găsiți vinovați.

O nouă înregistrare video arată intervenţia în forţă a procurorului de caz, vineri dimineaţă,  pentru a o lua pe Sorina din casa în care a crescut, la Baia de Aramă, ca să fie dusă la familia adoptivă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Premierul Dăncilă, reacţie de ultimă oră în cazul fetiţei din Baia de Aramă: Vinovaţii vor fi sancţionaţi!