Antena Meniu Search
x

Vestea morţii Corneliei l-a scos din minţi pe prietenul fetei. Adolescentul, internat la psihiatrie

Vestea șocanta că prietena lui a fost găsită înecată în canalul unei hidrocentrale a căzut ca un trăsnet pentru un băiat de 16, din Neamţ. Fata de 14 ani era data dispărută de o săptămână şi a fost văzută ultima oră în Piatra Neamţ în compania unui tânăr de 16 ani, de la o casa de copii.  

Vestea morţii Corneliei l-a scos din minţi pe prietenul fetei. Adolescentul, internat la psihiatrie
Vestea morţii Corneliei l-a scos din minţi pe prietenul fetei. Adolescentul, internat la psihiatrie

Vestea șocanta că prietena lui a fost găsită înecată în canalul unei hidrocentrale a căzut ca un trăsnet pentru un băiat de 16, din Neamţ.

Fata de 14 ani era data dispărută de o săptămână şi a fost văzută ultima oră în Piatra Neamţ în compania unui tânăr de 16 ani, de la o casa de copii.  

Băiatul, care fugise şi el din centrul de copii, era dat în urmărire de poliție şi se pare că muncea fără forme legale la o persoana. l

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu 2 zile cei doi trebuiau sa se intilneasca și de atunci nu s-au mai văzut. Fata ar fi zis ca merge sa își spele niște lucruri la canal şi a dispărut. 

Băiatul a fost identificat și audiat, iar când a aflat ca fata a murit a avut o ieşire foarte violentă, spunând ca se va sinucide. În cele din urmă, a fost internat la psihiatrie, unde în cursul nopţii a avut o tentativă de a se arunca pe geam, dar a fost văzut și sedat.

Reamintim că o adolescentă de 14 ani a fost găsită înecată la barajul de la Dumbrava Deal, din judeţul Neamţ. Cornelia era dată dispărută din 20 aprilie, iar familia nu a precizat unde şi cu cine ar fi putut pleca. Poliţiştii au găsit şi lucrurile fetei, la mică distanţă de locul tragediei. Potrivit poliţiştilor, corpul fetei era dezbrăcat complet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Vestea morţii Corneliei l-a scos din minţi pe prietenul fetei. Adolescentul, internat la psihiatrie