Antena Meniu Search
x

Video Prima ninsoare din Capitală, coșmar pentru șoferi: Un tânăr drogat a derapat cu bolidul de lux și a pus la pământ un stâlp

În Capitală e iarnă veritabilă. A nins aproape toată noaptea, iar şoselele nu au fost curăţate, spre disperarea şoferilor. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 28.01.2023, 07:45

Vezi și

Ana Grigore, reporter ObservatorÎn Bucureşti, prima ninsoare din această iarnă a provocat haos în trafic. Zeci de accidente rutiere s-au petrecut noaptea trecută pe arterele Capitalei, care au stat ore în şir acoperite cu zăpadă. Utilajele de deszăpezire, spun şoferii, mai mult au stat decât să își facă treaba. 

Şi deşi au văzut că maşinile derapează foarte uşor, unii conducători auto au insistat să apese pedala de acceleraţie. Spre exemplu, acest stâlp de iluminat a fost dărâmat după ce un tânăr de 26 de ani s-a urcat drogat la volan şi a circulat cu viteză pe şoseaua complet acoperită de zăpadă.

Un șofer drogat a făcut prăpăd pe o șosea

Acest tânăr de 26 de ani s-a urcat la volanul unui bolid cu sute de cai putere şi a apăsat pedala de accelerație, deşi șoseaua era complet acoperită de zăpadă.

Pe acelaşi subiect

Șofer, sub influența substanțelor interzise: Aveam 75 km/h, peste limită. Am mers puţin mai tare, nu foarte tare. Undeva la trecerea de pietoni am pierdut controlul şi am derapat. Am încercat să o redresez. Nu am putut să îi fac absolut nimic.

Poliţiştii nu l-au crezut pe cuvânt, mai ales că maşina a pus la pământ un stâlp de iluminat. L-au testat pe tânăr cu aparatul drugtest, iar acesta consumase un cocktail de substanțe interzise.

Polițist: Ne vom deplasa la sediul INML pentru prelevarea unei monstre biologice de sânge. Refuzul ori sustragerea de la prevede infracţiune.

Marile artere ale Capitalei, acoperite de un strat consistent de omăt

Şoferii au înaintat cu greu pe şoselele acoperite de zăpadă, şi asta pentru că utilajele de deszăpezire au stat mai mult pe dreapta decât să își facă treaba. Chiar şi marile artere ale Capitalei au fost acoperite de un strat consistent de omăt.

Ana Grigore, reporter Observator: Deşi Primăria a declarat că a pregătit aproape 500 de utilaje de deszăpezire care să intervină în această noapte in Bucureşti, pe majoritatea bulevardelor mari acestea au lipsit cu desavârșire. Şi pentru că străzile nu au fost curăţate, accidentele rutiere nu au întârziat să apară.

Din cauza stratului gros de zăpadă de pe carosabil, acest şofer a pierdut controlul volanului pe un bulevard din Sectorul 1 şi s-a izbit violent de un copac. Cu doar jumătate de oră înaintea lui, în acelaşi loc, un alt şofer a derapat şi a intat în stâlpii de protecţie de lângă trotuar. Meteorologii anunţă că ninsorile vor continua în Capitală până la finalul acestei săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Prima ninsoare din Capitală, coșmar pentru șoferi: Un tânăr drogat a derapat cu bolidul de lux și a pus la pământ un stâlp