Antena Meniu Search
x

Video Prima zi de şcoală, o adevărată mană cerească pentru florari. Preţurile încep de la 30 de lei pentru un buchet simplu şi pot ajunge la câteva sute de lei

A fost forfotă mare azi în florăriile şi pieţele din toată ţara. După doi ani de pandemie, revin festivităţile de deschidere a anului şcolar. Cu gândul la emoţionanta reîntâlnire cu profesorii, şcolarii şi părinţii lor au căutat cele mai frumoase buchete. 

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 15:38

Vezi și

În Capitală, agitaţia a început de la primele ore în florării. Ca de obicei, trandafirii au fost principala alegere, în zeci de combinaţii. Totul, pentru ca mâine dimineaţă curţile şcolilor să fie pline de culoare. 

De la 30 de lei la câteva sute de lei

Arthur, florar: Se caută trandafirii, sunt elementele principale dintr-un buchet. În mod special culorile deschise. Copii sunt cei care aleg florile în această perioadă, deci va ffi o gamă cromatică foarte variată- galben, roşu, roz. 

Mamă: La fiecare început de an şcolar, aşa e frumos. Trandafiri, o culoare roz pentru că domnişoarei îi place culoarea roz. Sper să fie totul roz în noul an. 

Pe acelaşi subiect

Şi în pieţe oferta a fost bogată. Florarii speră ca anul acesta vânzările să fie mai bune decât în anii trecuţi, când pandemia a stopat evenimentele legate de începerea şcolilor. 

Florăreasă-reporter: Ne pregătim, facem bucheţele. După cum se vede treaba, cred ca s-ar putea să fie mult mai bine. 

- Ce se caută cel mai mult?

- Astea mici şi simple. Pentru profesori, simple. Nu buchetele mari, exotice, pompoase. Şi viu colorate întotdeauna. 

Preţuri sunt pentru toate buzunarele. De la 30 de lei pentru un buchet simplu, la câteva sute de lei, în funcţie de preferinţele clienţilor. 

Arthur, florar: 50 de lei şi urcă. În funcţie de preferinţe şi de ce flori alegem. 

Florareasă: Acesta la 80 de lei. Pentru că are şi hortensii, şi trandafiri. Florile din Olanda sunt mai scumpe, cele româneşti sunt mai ieftine. Un bucheţel de tuberoze e 30-40 de lei. 

Şi în ţară florarii au avut de lucru astăzi. 

Marian Otărăşanu, administrator florărie: Avem câteva comenzi şi vrem ca toţi copiii şi părinţii să fie bucuroşi mâine şi toate doamnele învăţătoare foarte fericite pentru aceste daruri minunate. 

Amanda va păşi pentru prima dată în şcoală. Va intra în clasa zero. Pe lângă ghiozdanul echipat complet, nu îi va lipsi nici buchetul de flori pe care urmează să-l dăruiască învăţătoarei. 

Copil: Am pregătit flori roz, galebene, roşii.Sunt nerăbdătoare să o cunosc pe doamna şi colegii mei şi să rezolv ghicitori. 

Diana Speratoiu, reporter Observator: Cine caută un aranjament mai deosebit poate pentru un astfel de cadou, cu lavandă, bumbac şi hortensii conservate, preţurile pornesc de la 70 de lei. 

Pentru părinţii care nu au timp să ia la pas pieţele şi florăriile, pot comanda online buchetul pe care şi-l doresc, iar florile vor ajunge direct la uşa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Prima zi de şcoală, o adevărată mană cerească pentru florari. Preţurile încep de la 30 de lei pentru un buchet simplu şi pot ajunge la câteva sute de lei