Un primar din Suceava a ajuns cu maşina în şanţ, după un accident

De Redactia Observator.
Publicat: 24.07.2020, 19:20.
Actualizat: 24.07.2020, 19:48

Primarul comunei Râşca din Suceava a ajuns cu maşina într-un şanţ, după un accident. O înregistrare video trimisă pe Fii Observator surprinde un scandal după impact, care-l are ca protagonist pe edil şi pe un localnic.

Un scandal cu un primar din Suceava a fost filmat după un accident

Înregistrarea video de 1 minut şi 20 de secunde îl arată pe primarul comunei Râşca, Ion Bosânceanu, lângă maşina ajunsă în şanţ. Edilul discută aprins cu un localnic, care, printre altele, îl acuză şi că a băut. În timp ce un martor filmează, primarul îl jigneşte pe celălalt bărbat, care, la rândul său, îi dă replica.

(Primar): Tu eşti mare... Băi, eu n-am nicio treabă!

(Localnic): Dar până la urmă, ce faci?

(Primar): Da, băi, să văd!

(Localnic): Că ai vrut să dai în mine! Mi-ai smuls telefonul din mână!

(Primar): Eu nu ţi-am dat...

(Localnic): Dar, de ce ai ridicat mâna la mine?

Cei doi continuă să-şi arunce cuvinte grele, pe stradă.

(Localnic): Da, eşti mare! Mare corupt eşti tu!

(Primar): Nu, măi, tu eşti mic!

(Localnic): Ia, zi, APIA, cotizare terenuri, DNA, e?

(Primar): Da, băi, da!

(Localnic): Da! Eşti mare ciorditor?

(Primar): Da!

(Localnic): Ciorditor eşti!

(Primar): Că am făcut pentru comuna asta ceva! Tu ai făcut un rahat! Tu eşti un rahat!

Surse din anchetă spun că polițiștii au cunoștință despre accidentul în care a fost implicat primarul, dar spun că edilul avea alcoolemie zero.

- Informațiile și imaginile publicate în rubrica Fii Observator reprezintă un conținut furnizat exclusiv de martorii și participanții la evenimente. Menționăm, de asemenea, că opiniile prezentate în această categorie aparțin în exclusivitate autorilor conținutului video sau foto, nu redacției Observator.

Ai imagini sau informații care pot deveni o știre? Trimite-le pe aplicația Observator, pe care o poți descărca din Google Play sau App Store, sau pe pagina de Facebook Observator ori pe numărul de Whatsapp al redacției noastre, 0722.699.800.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.