Antena Meniu Search
x

Fost primar din Teleorman, infectat cu noul coronavirus, surprins când forțează plecarea din spital

În timp ce unii bolnavi așteaptă cu sufletul la gură să li se găsească un loc în spital, alții rup ușa ca să plece acasă. La propriu. Asta a făcut un fost primar din Teleorman. Confirmat cu COVID 19, domnul Şefu pe numele lui nu a mai ținut cont de legile menite să îi protejeze pe cei sănătoși și nici de vreo regulă a bunului simț, spre disperarea medicilor.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 16.10.2020, 20:06

Vezi și
  • Fostul primar era internat la spitalul din Roșiorii de Vede.
  • Fostul primar aproape s-a luat la bătaie cu asistentele medicale.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Asistente: Deci, vă rugăm frumos să vă liniştiţi. Duceţi-vă la salon. Când vin rezultatele vă spunem! 

Fost primar: Nu, nu! Eu plec acum!

Asistentă: Deci, vă rugăm frumos, liniştiţi-vă!

Scene demne de câmpul de luptă în spitalul COVID din Roșiorii de Vede. Protagonist este chiar fostul primar din comuna Scrioaștea. 

Confirmat cu COVID 19, bărbatul refuză să rămână internat. În disperare de cauză, asistentele fac un lanț uman în fața ușii în care bărbatul loveşte cu pumnii și picioarele. 

O bulină indică faptul că dincolo de aceste uși este zonă roșie, contaminată. Exact asta încercau să împiedice medicii. Ca pacientul sa iasă de aici și sa pătrundă în zona verde, curată, a spitalului. 

Fost primar: Acum îmi daţi drumul! Dacă nu, nu mă potolesc. 

Valentina Robu, director Spital Caritas: Pacientul trebuie să facă o declaraţie pe proprie răspundere, să aştepte un timp, să se echipeze o infirmieră, să aştepte ambulanţa, să-l ducă la domiciliu.

Cu chiu cu vai, asistentele l-au convins pe domnul Şefu să ia ambulanţa până acasă. Ulterior, însă, în localitatea unde a fost primar timp de patru ani, oamenii povestesc că s-ar fi dus la o farmacie. Tot cu scandal. 

După ce imaginile cu scandalul au apărut în presă, poliția s-a autosesizat. 

Teodora Dragole, purtător de cuvânt IPJ Teleorman: Se fac verificări cu privire la comportamentul persoanei respective.

Spitalul din care edilul a vrut sa evadeze este singurul suport COVID din judeţ. Toate cele 200 de locuri sunt ocupate, iar pe listele de așteptare sunt alți pacienți care au nevoie de tratament. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fost primar din Teleorman, infectat cu noul coronavirus, surprins când forțează plecarea din spital