Antena Meniu Search
x

Video Primarul din Crevedia a împărţit în stil electoral alimentele donate de alţii. Bonus pentru fratele consilierului: teren pentru o casă, pentru că "ar vrea să se căsătorească"

Explozia din Crevedia. Din lac în puţ. Aşa o ţine de cinci zile primarul din Crevedia. Ba ştia, ba nu ştia despre ce se petrecea la staţia GPL care a explodat. Face declaraţii contradictorii şi apoi se scuză: sunt emotiv, n-am gândit când am vorbit. Mai mult, în plin scandal, se comportă ca în campania electorală. Edilul, care ar fi putut preveni catastrofa, împarte acum cartofi, pepeni şi făină localnicilor. Toate ajutoarele au fost donate de firme private.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 19:45

Vezi și

Sunt imagini pe care le vedem de obicei în plină campanie electorală. Maşini burduşite cu ajutoare care merg din casă în casă. Primarul împarte alături de angajaţi cartofi, pepeni, apă şi făină. Unii localnici afectaţi de explozie îl aşteptau de ceva vreme. "Cam târzior! Ni s-a stricat mâncarea în frigider. Un geam mi s-a spart, mi-a dat un sac de cartofi", spune o femeie. Un gest venit după cinci zile în care s-a remarcat prin declaraţiile controversate. În noaptea catastrofei de la Crevedia, pe pagina de Facebook a primăriei apărea o mărturie şocantă. Edilul recunoştea că firma s-a închis de trei ani doar pe hârtie. În spatele gardului, activitatea continua fără niciun deranj din partea celor 7 instituţii care ar fi trebuit să verifice dacă într-adevăr a fost pus lacătul.

Florin Petre, aflat deja la al doilea mandat în Crevedia, are o moşie de peste 33.000 de m pătraţi, 15 terenuri, 4 tractoare şi 4 maşini

"Sunt un om simplu! Sunt emotiv, poate şi de aceea multe declaraţii pe care le-am dat au putut fi interpretate greşit", a declarat Florin Petre, primarul din Crevedia. Am vorbit fără să gândesc, s-a scuzat Florin Petre, când s-a trezit prins cu minciuna. "Fiind profund marcat de cele văzute, într-o stare afectiv emoţională, am răspuns mecanic şi fără a le cerne corespunzător prin filtrul gândiri. De aici confuzia că aş avea cunoştinţe despre activitatea firmei", a mai spus Florin Petre. A văzut activitate la staţia GPL, dar nu s-a gândit să verifice ce se întâmplă şi dacă nu cumva localnicii sunt în pericol. "De câte ori am trecut prin zonă am observat diferite veicule parcate în incinta societăţii. Erau pur şi simplu staţionate. Se profită de starea mea psihică şi fizivcă şi în care trebuie să fac faţă solicitărilor cotidiene", a declarat Florin Petre.

Printre acestea, acordarea unui teren fratelui consilierului primarului, în prima şedinţă de Consiliu Local de după explozii. Asta în timp ce zeci de case au fost distruse, iar oamenii au rămas pe drumuri. "Doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru mai mic. Sunt consilierul primarului, dar asta nu înseamnă că s-a făcut vreun favor. Are şi el o prietenă, ar vrea să se căsătorească, să-şi facă şi el un împrumut, să facă ceva în viaţă", a declarat Săndel Mihalache, consilierul primarului.

Ceva în viaţă a făcut şi Florin Petre, edil aflat deja la al doilea mandat în Crevedia. Are o moşie de peste 33.000 de m pătraţi. 15 terenuri, 4 tractoare şi 4 maşini. În 2016, înainte să fie instalat pe scaunul de primar, a fost condamnat de Judecătoria Răcari, la 1 an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității pentru că a cumpărat un utilaj furat iar el ştia asta. Marcel Ciolacu a anunţat că Florin Petre nu va mai face parte din partid. "Eu vă spun că n-o să mă excludă din PSD. Fac parte dintr-o familie frumoasă PSD", a mai spus Florin Petre, primarul din Crevedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Primarul din Crevedia a împărţit în stil electoral alimentele donate de alţii. Bonus pentru fratele consilierului: teren pentru o casă, pentru că "ar vrea să se căsătorească"