Antena Meniu Search
x

Video Primele explicaţii în cazul morţii misterioase a omului de afaceri Alexandru Coman. Fosta soţie nu crede că s-a sinucis: ''Nu sunt bine''

Moarte suspectă care ridică multe semne de întrebare: un om de afaceri din Sibiu, dat dispărut în urmă cu 3 luni şi căutat zi de zi de prieteni şi familie, a fost găsit fără viaţă într-o pădure de lângă Bucureşti. Bărbatul de 49 de ani divorţase recent de femeia cu care avea doi copii, iar în luna octombrie a plecat de acasă doar cu portofelul şi telefonul mobil. Imaginile şi detaliile acestei poveşti au puternic impact emoţional! 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 27.01.2022, 15:40

Primele explicaţii în cazul morţii misterioase a omului de afaceri Alexandru Coman. Fosta soţie nu crede că s-a sinucis: ''Nu sunt bine''
Primele explicaţii în cazul morţii misterioase a omului de afaceri Alexandru Coman. Fosta soţie nu crede că s-a sinucis: ''Nu sunt bine''

Este momentul în care poliţiştii găsesc trupul lui Alexandru Sandu Coman, un om de afaceri de 49 de ani din Sibiu. Bărbatul era dat dispărut încă de anul trecut, de la sfârşitul lunii octombrie. Cu toate astea, prietenii şi rudele sperau într-un miracol, însă aseară, a fost găsit în pădurea Băneasa. 

Descoperirea a fost făcută de un muncitor, care trecea prin această lizieră deasă de lânga calea ferată. La un moment dat, lângă acel gard, a văzut ceva ce semăna cu un om, iar când s-a apropiat şi-a dat seama că este vorba despre un cadavru. Imediat a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112.

Alexandru Coman a avut de-a lungul timpului mai multe afaceri de succes. În 2015, una dintre firmele acestuia avea o cifră de afaceri de aproape 2 milioane de lei. Acum, se ocupa de energia regenerabilă şi agricultură. Lucrurile păreau să-i meargă bine în afaceri. În viaţa personală însă avea probleme. Divorţase recent de soţia sa cu care avea 2 copii. Imediat după ce a dispărut, prietenii şi rudele s-au organizat pe reţelele sociale pentru a îl căuta. 

''Cu mine a vorbit ultima data marți și l-am simțit distrus! Am încercat sa-l îmbărbătez! Numai să fie în viaţă (...) oriunde s ar afla!'' 

Pe acelaşi subiect

Partener de afaceri al bărbatului: Erau nişte supoziţii că ne întrebam unde ar fi după ce a dispărut. Era o idee că ar putea fi la o mânăstire. Era doar o supoziţie. Nu avea nimeni nicio certitudine. El a fost întotdeauna un luptător. Ca şi om de afaceri ai întotdeauna suişuri şi coborâşuri. Şi a fost întotdeauna un luptător şi întotdeauna a ieşit învingător. Nu mă gândeam că nu o să iasă învingător de data asta. 

După divorţ, bărbatul s-a mutat cu chirie într-un apartament dintr-un bloc din sectorul 1. Vecinii spun că era un om liniştit.

''Eu pe 15 octombrie am fost plecat şi de atunci nu am mai... m-am întors după vreo 3 săptămâni şi nu l-am mai văzut. Stăteam de vorbă...El ieşea dimineaţa cu câinele, eu dimineaţa plecam în parc.''  

Fosta soţie nu crede că bărbatul s-a sinucis

Bărbatul avea asupra lui actele şi telefonul mobil în momentul în care a fost găsit, iar la prima examinare nu avea urme de violenţă pe corp. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Fosta soţie nu crede că bărbatul şi ar fi luat zilele. 

Fosta soţie: Vă daţi seama că nu sunt bine. Vă daţi seama că sunt doi copii care văd că tatăl s-a spânzurat şi nici măcar nu se ştie ce s-a întâmplat. 

Trupul bărbatului a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală. Acolo, medicii vor stabili exact cum şi când a murit milionarul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele explicaţii în cazul morţii misterioase a omului de afaceri Alexandru Coman. Fosta soţie nu crede că s-a sinucis: ''Nu sunt bine''