Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu atacul motocicliştilor Hells Angels asupra rivalului Dragoş Furtună. Victima a încercat să se apere cu un pistol cu spray lacrimogen

Atacul motocicliştilor de la Hells Angels a fost filmat pas cu pas. În centrul Capitalei, bikerii l-au pus la pământ şi l-au bătut crunt pe patronul unui restaurant, membru într-o grupare rivală. Unul dintre agresori folosește un ciocan pentru a-şi lovi victima căzută la pământ. Contactat de Observator, patronul localului spune că rivalii au avut intenția clară de a-l ucide. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.07.2023, 20:14

Vezi și

Ora 20 și 11 minute. Pe imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum şapte motocicliști cu însemnele grupării Hells Angels descind în viteză la restaurantul de lângă Foişorul de Foc. Fără să ţină cont de trecători şi clienţi se năpustesc asupra patronului localului, şi el motociclist, dar într-o bandă rivală.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Când și-a dat seama că este încolțit, patronul restaurantului a scos un pistol cu spray lacrimogen. Fără să știe dacă arma este una letală sau nu, rivalii bărbatului au tăbărât pe el pentru a-l dezarma. A urmat o ploaie de lovituri cu pumnii, cu picioarele, dar și cu diferite obiecte. 

Filmul atacului motocicliştilor de la Hells Angels

Dragoș Furtună încearcă să scape de atacatorii săi. Se împiedică de unul dintre stâlpii instalați pe marginea trotuarului și este pus la pământ. Agresorii îl lovesc pe rând cu picoarele şi chiar cu un ciocan.

Pe acelaşi subiect

Mihai Drăgan, avocatul motocicliștilor: Motocicliștii de la Hells Angels își făceau tură cu motocicletele ca de obicei, că practic de aceea se întâlnesc. În momentul în care au ajuns în fața restaurantului, patronul acestui restaurant a venit în carosabil, le-a adresat injurii și au existat ulterior înjurături reciproce. După care domnul Furtună a scos pistolul. A tras cu astest pistol în primă fază de 2-3 ori.

La rândul său, Dragoş Furtună, unul dintre liderii grupării Bandidos, spune că a încercat doar să se apere.

Dragoș Furtună, patronul localului: Ei au venit la un restaurant, au oprit și s-au dat jos cu arme în mână și au înjurat. În momentul în care ei au scos armele și mă înjurau m-am retras și am cerut pistolul acela care, de fapt, nu este pistol. Este un spray lacrimogen. Mi-a dat de patru ori cu ciocanul în cap.

Şase din cei şapte agresori sunt arestaţi

Şase din şapte agresori sunt arestaţi. Doi dintre ei s-au predat zilele trecute, la aproape o lună după atac. După bătaia cruntă, Dragoș Furtună a ajuns la Spitalul Pantelimon din Capitală, cu multe răni grave. După externare şi-a ironizat rivalii pe rețelele de socializare.

Dragoş Furtună, patronul localului: Sunt foarte bine, m-au zgâriat pisicile puţin. O să plătească pentru ce au făcut!

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riderii care l-au agresat pe patronul de restaurante ar putea primi ani grei de puşcărie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu atacul motocicliştilor Hells Angels asupra rivalului Dragoş Furtună. Victima a încercat să se apere cu un pistol cu spray lacrimogen