Antena Meniu Search
x

Probleme la metrou, pe magistrala Pipera - Berceni

Probleme de circulație la metrou s-au înregistrat joi seară, pe magistrala Pipera – Berceni. Trenurile circulă cu dificultate, la oră de vârf, la distanță chiar și de 10 minute, potrivit martorilor aflați pe Magistrala M2.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 04.04.2019, 19:19

Probleme de circulație la metrou s-au înregistrat joi seară, pe magistrala Pipera – Berceni. Trenurile circulă cu dificultate, la oră de vârf, la distanță chiar și de 10 minute, potrivit martorilor aflați pe Magistrala M2.

Circulația trenurilor la metrou a început să înregistreze probleme după ora 18.00, pe magistrala Pipera - Berceni.

Aglomerație la metrou în stația Aviatorilor

Garniturile au început să vină în stații la distanță de 10 minute, în ciuda orei de vârf. Ca efect, în multe stații pe de Magistrala M2, peroanele s-au aglomerat. 

În stația Aviatorilor, de exemplu, peronul a fost supraaglomerat de persoane care așteptau trenul în direcția Berceni.

Călători la metrou în stația Aviatorilor
Călători în metrou în stația Aviatorilor

Tot în stația Aviatorilor, potrivit martorilor, un tren a rămas în stație timp de mai multe minute, cu ușile deschise.

Călătorii spun că multe trenuri întârzie din stație în stație, unde staționează timp de câteva minute. Unii călători au făcut chiar și 40 de minute, de la Aviatorilor la Victoriei, adică 3 stații, după ce au așteptat pe peron și au pierdut mai multe trenuri, pentru că nu au putut urca din cauza aglomerației.

Ce se anunță în stațiile de metrou de pe magistrala M2

În stațiile de metrou de pe Magistrala M2, Pipera - Berceni, călătorii sunt anunțață că traficul metroului se desfășoară normal, cu respectarea programului de circulație a trenurilor. A fost confirmată ”o defecțiune la uși”, care ar fi fost provocată de ”nerespectarea regulilor de circulație și a anunțurilor din stații”. Potrivit unor surse din Metrorex, aglomerația a fost considerată drept o consecință a ”orei de vârf”.

Aceleași surse au explicat că, din cauza supraaglomerării, călătorii au blocat ușa unui metrou și s-a aprins senzorul de siguranță. Trenul a intrat în procedura de retragere, adică nu a putut circula cu o viteză mai mare de 13 kilometri pe oră. Sursele Metrorex au dezmințit probleme la liniile de pe magistrală.

Probleme și zilele trecute la pe aceeași magistrală de metrou

Circulația metrourilor a avut probleme și pe 26 martie, tot pe magistrala M2, Pipera - Berceni. În cursul dimineții, un tren s-a defectat și a fost retras la Pipera. Incidentul a dus, de asemenea, la aglomerarea stațiilor.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Probleme la metrou, pe magistrala Pipera - Berceni