Antena Meniu Search
x

Strigăt de ajutor pentru o profesoară de 24 de ani! Tânăra se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost rănită într-un accident, în drum spre şcoală

Gabriela Pană, o tânără profesoară de limba franceză, în vârstă de 24 de ani, are nevoie de ajutorul nostru. Tânăra a fost implicată vineri, 20 ianuarie, într-un accident de circulaţie pe drumul E 85, în acest moment fiind internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Gabriela este ţinută în viaţă de aparate, fiind în comă indusă. 

Gabriela Pană, o tânără profesoară de limba franceză din Vrancea, în vârstă de 24 de ani, are nevoie de ajutor. Tânăra a fost implicată vineri, 20 ianuarie, într-un accident de circulaţie pe drumul E 85, în acest moment fiind internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Gabriela este ţinută în viaţă de aparate, fiind în comă indusă. 

Profesorii din Vrancea lansează un apel disperat către toți cei care pot dona sânge pentru Gabriela, pentru a putea fi salvată de medici.

Redăm mai jos mesajul transmis de vicepreședintele Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea, Aurel Șelaru, transmis către toți cei care îi pot întinde o mână de ajutor tinerei profesoare și pot dona sânge pentru ea:

„Colega noastră, profesoara de limba franceză GABRIELA PANĂ, de la Şcoala Gimnazială Tîmboeşti, judeţul Vrancea, care a fost implicată vineri 20 ianuarie 2017 într-un accident de circulaţie în zona Intersecţia Coteşti pe drumul European E 85, are nevoie URGENTĂ DE SÂNGE AB POZITIV (fosta grupă AB IV). 

În acest moment se află internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti şi este ţinută în viaţă de aparate, fiind în comă indusă. Sindicatul Liber din Învăţământ Vrancea împreună cu Şcoala Gimnazială Tîmboeşti şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea lansează un apel umanitar de întrajutorare a tineri noastre colege și roagă pe cei care pot dona sânge să se prezinte la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vrancea, cu specificația pentru profesoara GABRIELA PANĂ. De menționat este faptul că această grupă de sânge poate primi de la orice donator indiferent de grupa sanguină. „Colega noastră are nevoie de sprijinul nostru acum. 

Îi rugăm pe toți cei care pot dona sânge să se prezinte la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vrancea – director Mioara Hanță și să precizeze că donarea este pentru profesoara GABRIELA PANĂ, internată la Spitalul Floreasca, secția terapie intensivă, sala politraumatisme 2. Vă rugăm să întindem o mână de ajutor și să facem un efort comun. Stă în puterea noastră să ne ajutăm un semen aflat la nevoie!”, a transmis Aurel Şelaru, vicepreşedinte SLI Vrancea.

"Cei care pot din puţinul lor să doneze orice sumă sunt aşteptaţi la sediul Sindicatului Liber din Învăţământ Vrancea – preşedinte Constantin Ionescu – 0737015392, vicepreşedinte Aurel Şelaru – 0737015390, Şcoala Gimnazială Tîmboeşti – director Ana Gavrilescu – tel 0720.396.342, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea – inspector general Cristea Dorin 0237214141”, se mai arată în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Strigăt de ajutor pentru o profesoară de 24 de ani! Tânăra se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost rănită într-un accident, în drum spre şcoală