Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Profesori şi elevi, aduşi cu japca la Braşov pentru Iohannis! (VIDEO)

Președintele Klaus Iohannis se va afla astăzi, în județul Brașov, unde va vizita mai multe obiective și va participa la o dezbatere cu reprezentanții mediului academic și de afaceri.

de Redactia Observator

la 22.05.2017 , 09:38

Președintele Klaus Iohannis se va afla astăzi, în județul Brașov, unde va vizita mai multe obiective și va participa la o dezbatere cu reprezentanții mediului academic și de afaceri.

Printre altele, șeful statului va vizita Institutul de Cercetare — Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov, cel mai mare institut al unei universități românești construit cu finanțare europeană și care reunește 29 de centre de cercetare.

Conducerea instituţiei a declarat mobilizare generală pentru a umple aula de 500 de locuri în care va fi primit şeful statului şi ar fi obligat unii profesori şi studenţi să participe la eveniment, scrie jurnalul.ro

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, în aula Universităţii Transilvania trebuia să răsune "Gaudeamus igitur" ("Să ne bucurăm, aşadar") în cadrul cursului festiv organizat pentru absolvenţii din acest an ai Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor. Festivitatea era programată de mai mult timp să se ţină în aula universităţii, dar programul anunţat de organizatorii vizitei preşedintelui a dat peste cap lucrurile.

Tinerii absolvenţi au fost expediaţi rapid să-şi ţină festivitatea într-un amfiteatru, cu locuri mai puţine, situat pe colina universităţii. 

În replică, Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universităţii Transilvania din Braşov, neagă că i-ar fi convocat pe profesori și studenți.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Profesori şi elevi, aduşi cu japca la Braşov pentru Iohannis! (VIDEO)