Antena Meniu Search
x

Cinci răniţi, după un accident teribil produs în Vâlcea

Un grav accident de circulaţie, soldat cu cinci răniţi, s-a produs, în cursul zilei de joi, pe Drumul Naţional DN7, pe raza localităţii Bujoreni, din judeţul Vâlcea.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.09.2019, 17:28

Accidentul din Vâlcea s-a soldat cu cinci răniţi
Şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic

Un grav accident de circulaţie, soldat cu cinci răniţi, s-a produs, în cursul zilei de joi, pe Drumul Naţional DN7, pe raza localităţii Bujoreni, din judeţul Vâlcea.

Din primele informaţii reiese că şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a pătruns cu maşina pe contrasens, lovind în plin alte două autoturisme.

Cele cinci victime ale accidentului din Vâlcea, transportat de urgenţă la spital

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, cinci persoane au fost rănite în urma producerii acestui accident.

O tânără cu traumatism cranio-cerebral şi posibilă fractură la piciorul stâng a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital.

Alte trei victime cu răni uşoare, respectiv un copil de patru ani, mama lui şi bunicul lui, au fost preluate de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

A cincea victimă, în stare gravă, a fost resuscitată la faţa locului şi ar putea avea nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD.

Conform poliţiştilor care au deschis o anchetă la faţa locului, cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic (carosabil umed).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cinci răniţi, după un accident teribil produs în Vâlcea