Antena Meniu Search
x

Video Răspunsul lui Babasha după ce a fost huiduit de mii la oameni la concertul Coldplay: "Străinii ne apreciază, românii nu"

Miercuri şi joi în Capitală au loc cele mai aşteptate concerte ale anului, ale trupei Coldplay pe Arena Naţională. Ieri seară a avut loc primul concert, iar spectacolul nu s-a terminat fără momente surpriză. Pe scenă a fost invitat un manelist, iar reprezentaţia acestuia s-a lăsat cu un val de huiduieli. Artisul pe nume Babasha a oferit pe reţelele sociale o reacţie după controversatul moment.

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 11:57

- TikTok

Solistul trupei l-a chemat pe scenă alături de el pe interpretul de manele Babasha, un tânăr de 22 de ani, intrat recent în industria muzicală. Tânărul artist şi-a cântat una dintre melodii alături de solistul Chris Martin, însă reprezentaţia a fost urmată de o ploaie de huiduieli şi fluierături din partea publicului. După concert, artistul a revenit pe TikTok unde a oferit un răspuns urmăritorilor săi.

Reacţia manelistului

Manelistul explică publicului că organizatorii şi trupa au planificat un moment pentru publicul român şi s-au decis să invite un artist autohton în trenduri pentru a surprinde spectatorii. Tânărul mărturiseşte că dacă ar avea ocazia să o ia de la capăt ar face-o, chiar dacă a fost huiduit de fanii trupei:"Vorbim de un cu totul alt nivel şi indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aş fi acceptat pentru că aşa ceva este odată în viaţă". Manelistul spune că nu se aştepta la valul uriaş de reacţii de negative care a venit după concert. Spre final, mulţumeşte tuturor celor prezenţi, dar mai ales oamenilor care i-au luat apărarea. "Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază", mai adaugă aceasta.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coldplay va mai susține un al doilea concert pe Arena Națională în această seară. Cele două concerte ale formaţiei Coldplay de la Bucureşti au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România. Întregul turneu mondial e dedicat toleranței, comunităților marginalizate şi protejării planetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Răspunsul lui Babasha după ce a fost huiduit de mii la oameni la concertul Coldplay: "Străinii ne apreciază, românii nu"