Antena Meniu Search
x

Răzvan a supravieţuit 16 ore cu piciorul zdrobit, încarcerat în maşină, lângă prietenii lui morţi, toţi victime în accidentul de la Vetrişoaia

Răzvan a supravieţuit 16 ore cu piciorul zdrobit, încarcerat în maşină, lângă prietenii lui morţi, toţi victime în accidentul de la Vetrişoaia. Autoturismul în care se întorceau de la pescuit, pe câmp, s-a răsturnat într-o râpă, fiind descoperit accidental de câinii unui cioban.

Răzvan a supravieţuit 16 ore cu piciorul zdrobit, încarcerat în maşină, lângă prietenii lui morţi, toţi victime în accidentul de la Vetrişoaia. Autoturismul în care se întorceau de la pescuit, pe câmp, s-a răsturnat într-o râpă, fiind descoperit accidental de câinii unui cioban.

Şeful de post din Vetrişoaia, Marius Dan Nitică, împreună cu doi prieteni, Ionuţ, 24 de ani, şi Răzvan, 19 ani, se întorceau de la pescuit marţi seara, târziu. Pe un drum agricol maşina lor s-a răsturnat şi a plonjat printre copaci într-o râpă. Poliţistul şi tânărul de 24 de ani au murit, dar nu se ştie încă dacă pe loc, sau au agonizat ore în şir, noaptea. Răzvan a suferit răni severe, având un picior zdrobit, mai multe lovituri la cap şi la torace. Toţi trei au rămas încarceraţi între fiarele automobilului.

Maşina a fost descoperită după 16 ore de câinii unui cioban care-şi păştea oile în zonă. Acesta a dat alarma şi au sosit salvatorii. Medicii l-au gpsit pe Răzvan în stare critică, dar conştient. Din cauza şocului, adolescentul de 19 ani le-a spus poliţiştilor că nu îşi aminteşte nimic.

"Pe lângã numeroasele traumatisme, fractura la nivelul femurului, a toracelui, a abdomenului, pacientul prezenta şi o hipotermie, în urma orelor prelungite petrecute în frig.", au spus medicii. Familia lui Rãzvan a venit într-un suflet la Spital, cerând insistent ca acesta sã fie transferat la Iasi. Mama lui a povestit cã ultima oarã a vorbit la telefon cu fiul sãu cu o searã în urmã, la ora 21.00, când conversatia s-ar fi întrerup brusc. Nu este exclus ca atunci sã se fi produs tragedia. Rãzvan, la rândul sãu, epuizat de dureri si de atâtea ore de stat în frig, le-a spus medicilor cã nu îsi mai aminteste absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. "Eu dormeam, când s-a întâmplat", ar fi spus el la un moment dat, medicilor de la Spitalul Husi, citaţi de Vremea Nouă.

"Orice ranã, în circumstanţe asemãnãtoare, care trece de 6 ore, riscã suprainfectare şi reprezintã o problemă majorã pentru viaţa pacientului. E o minune cã a scãpat cu viaţã, dar şi de aici încolo lucrurile trebuie tratate cu grijã. Doar aşa, ca sã vã faceţi o idee, iatã cât de complicatã este starea lui: politraumatism prin accident rutier, vechi de 16 ore, traumatism cranio-facial acut deschis, plãgi tãiate şi contuze, traumatism toracic, traumatism abdominal, fracturã femur drept, plagã contuzã cu interesare genunchi drept, dar şi hipotermie, din cauza frigului îndurat.", au spus medicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Răzvan a supravieţuit 16 ore cu piciorul zdrobit, încarcerat în maşină, lângă prietenii lui morţi, toţi victime în accidentul de la Vetrişoaia